Publicitat
Política · 4 de Juny de 2019. 19:51h.

L'advocacia de l'Estat sosté que la violència no formava part del pla

Defensa els delictes de sedició i desobediència pels acusats

L'advocacia de l'Estat sosté que la violència no formava part del pla

La lletrada Rosa María Seoane

L'advocacia de l'Estat ha sostingut que "no podem considerar provat l'element de la violència" en les conclusions definitives i ha defensat l'acusació pels delictes de sedició i desobediència. La lletrada Rosa Maria Seoane ha assenyalat aquest dimarts que "segons el parer d'aquesta representació, després de l'anàlisi de la prova practicada en el judici, no podem considerar provat que l'element de la violència".

"La violència del delicte de rebel·lió té dos requisits: que la violència o l'amenaça d'usar-la tingui un caràcter nuclear en l'acte i aparegui com a idònia per tenir el resultat. No podem considerar provat que la violència, com a mitjà de comissió de major intensitat que l'ús de la força, hagi estat un dels elements estructurals del pla dels acusats com a mitjà per aconseguir els seus fins", ha indicat la lletrada.

L'Advocacia de l'Estat manté el mateix posicionament des que va començar el judici, defensant que el delicte comès pels líders del Procés va ser el de sedició i desobediència.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Alcoberro´s, Barcelona , 05/06/2019 - 16:20

¿Cuántos sapos se habrá comido esta pobre mujer ?

#3 Demetri, Barcelona, 05/06/2019 - 09:07

Tot plegat a sortit a relluir els pactes del tal Sanchez amb els sediciosos, van imposar als advocats de l'estat que renunciessin a l'acusació mes evident de tot el procediment. Si la sentencia recolza aquest plantejament tindrem la sorpresa posterior que els indultaran i això representarà un atemptat i burla de l'estat de Dret. Presó i mà dura.

#2 Adrián, Barcelona, 05/06/2019 - 08:11

Pobre mujer, una carrera y unas oposiciones tan duras para luego ser un simple servidor y bufón del político de turno. En su interior seguro que se le caía la cara de vergüenza.

#1 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 04/06/2019 - 20:21

será que esta fiscal no sabe lo que es la vía eslovena, aunque Torra sí

https://www.elconfidencial.com/mundo/2018-12-10/via-eslovena-independencia-cifras_1695410/

https://www.larazon.es/espana/torra-quiere-la-via-eslovena-para-la-independencia-que-incluyo-una-breve-guerra-contra-yugoslavia-HM20861886