Publicitat
Política · 9 d'Agost de 2018. 11:41h.

L'advocat de Comín desaconsella a Puigdemont viatjar a Perpinyà

Un partit de la Catalunya Nord ha convidat l'expresident a un acte sobre el procés

L'advocat de Comín desaconsella a Puigdemont viatjar a Perpinyà

Gonzalo Boye, l'advocat de Toni Comín i Meritxell Serret, ha considerat que "no és convenient" que Carles Puigdemont viatgi a Perpinyà -el partit de la Catalunya Nord Unitat Catalana l'ha convidat a un acte el dia 4 de setembre sobre el procés- ja que considera que el conveni hispanofrancès "de detenció en calent" permetria que la gendarmeria francesa retingués al president per obrir-li un expedient d’extradició.

Boye ha manifestat en una entrevista a Catalunya Ràdio que "entenc que a Perpinyà hi ha hi ha un conveni de l'any 2001, de persecució en calent, i crec que no és convenient". "Jo no ho recomano, tenint present que estan en vigor alguns convenis internacionals sobre persecucions en calent... jo no recomano estar dins d'aquests àmbits", ha reiterat.

Tanmateix, el lletrat ha dit que "la llibertat de Puigdemont és plena perquè el jutge Llarena va renunciar a l'euroordre i es podria moure per qualsevol lloc del món". Gonzalo Boye tampoc li recomana entrar dins d'una ambaixada espanyola perquè "li podrien aplicar el principi de territorialitat i prendre mesures per la força".

Finalment, l'advocat també ha dit que Puigdemont no tindrà cap problema en el moment que li caduqui el DNI, “ja que les autoritats belgues, on resideix legalment, tenen l'obligació de documentar-lo”.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#18 Maria Padilla , Catetonia, 09/08/2018 - 22:28

Un cop detingut, seria enviat a una chueca de madrit, a la qual seria torturat a cop de porras y tejeringos pel Pichi y sus chulapos, i obligat a una ingesta continuada de sopa de cocido madrileño, callos a la madrileña i leche frita. Finalment, se li desintegraria el cervell a cop de chotises y cupleses cantats per Olga Ramos. Voilà le martyr !

#17 Oriol , Manresa , 09/08/2018 - 20:22

El nostre braveheart particular anirà a Perpinyà, es clar que hi anirà. Si cal ho farà amagat al maleter de un coche, però hi anirà.

#16 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 09/08/2018 - 19:08

Vaja que tampoc podra visitar Lourdes en 20 anys.

https://www.youtube.com/watch?v=kBvhIpwKhiw

#16.1 La Mare Superiora, Illa de Man, 09/08/2018 - 19:32

No passa res,li portarem a l´exili una ampolla d´aigua miraculosa i una de ratafia.La llet crua ja la pot beure ell directament de la mamella de la cabra.

#14 Pa amb tomàquet i pernil ibèric, II*II Catalonia Banana Republic , 09/08/2018 - 18:30

¿Donde están los 5 comentarios que faltan?
Yo solo he dicho que Gonzalo Boye es de origen chileno, esta condenado a 14 años por terrorismo. Y pregunto...¿que le ha hecho España a este individuo, ademas de darle la protección de su pasaporte, para que no pare de hacer daño? Ah, también me pregunto ¿porque hemos admitido a Picharello, Caram..?

#12 Jaume, Barcelona, 09/08/2018 - 17:30

Aquest podria afegir alguna bajanada al seu curriculum per passar a l historia com el pitjor personatge despres del malefic i sanguinari Companys. El pastisser-boig encara pot emular aquell iluminat el tal Macià que va voler invadir Catalunya desde Prats de Molló amb fusells de fusta, tot i que aquest es mes covard que aquella gent d'abans.