Publicitat
Política · 25 de Novembre de 2019. 09:25h.

L’advocat de Forn admet que “el judici va ser just”

Malgrat lamentar que “consideracions polítiques” van influir en la sentència

Xavier Melero, advocat de Joaquim Forn, ha manifestat en una entrevista a Els Matins de TV3 que “el judici va ser just en el sentit que va permetre practicar tota la prova necessària per arribar a una conclusió. Malgrat això la conclusió no va ser que se’n deduïa de la prova”.

En aquest sentit ha considerat que l’informe d’Amnistia Internacional és “clavat”. "Quan el vaig veure vaig pensar que per fí hi havia algú que està d’acord amb mi”. També ha remarcat que “no hem vist un judici polític, hem vist un judici penal. El que sembla evident és que darrera d’aquest judici penal hi havia consideracions polítiques que han afectat als actors que havien de prendre la decisió”.

“Em costa dir-ho perquè jo sóc un professional, però finalment, alguna consideració política ha format part de la decisió”, ha lamentat. “Algú havia de defensar el Quim Forn d’acord amb ell, d’una manera que a ell li agradés i que procurés ser eficaç”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#10 JohnMcLane, Barcelona, 26/11/2019 - 14:07

Lo cual le honora, no como los fiscales del proceso del 1-O que dicen que el juicio fue injusto porqué 100 años consideran que es demasiado poco, estos fiscales cada día se parecen más a los de la alemania del principios de los años 30.

#9 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 25/11/2019 - 20:59

Ja m´ho vaig ensumar quan va començar aquesta estrafolaria astracanada : que els fills dels indocils pijoaparte, aquells que el nostrat nacionalcarlisme sempre ha mensypreat i que no han tingut ni tindran mai casa ni a La Cerdanya ni a Cadaques, acabarien amb ells.

De tal palo..

Hauran d´esperar uns altres 80 anys mes per tornar.ho a intentar

#8 Lolo, Barcelona, 25/11/2019 - 15:55

Yo he venido aqui a hablar de mi libro....

#7 Sergi Sergio, Barcelona, 25/11/2019 - 13:35

Es que este fue el unico que ejercio realmente como abogado de sus clientes, el resto todo eran sermones polticos y propaganda separatista.

#6 Coque, El centro de Tabarnia, 25/11/2019 - 12:27

Si no hubiese sido por esas "consideraciones políticas" tu cliente también se hubiese llevado el delito de rebelión que era lo correcto.
Si el tribunal no hubiese querido ser "políticamente correcto" y solo se hubiese guiado por pruebas y testimonios a tu representado le caen 25 años

#6.1 Almax, Cat, 25/11/2019 - 17:33

este abogado es uno de los fundadores de ciudadanos , y sigue siendo de ciudadanos