Política · 4 de Novembre de 2018. 09:48h.

L'Advocat de Ponsatí compara la justícia espanyola amb terrorisme d'Estat

Aamer Anwar assegura que "això no és una negociació, això és terrorisme d'Estat"

L'Advocat de Ponsatí compara la justícia espanyola amb terrorisme d'Estat

L'avocat de l'exconsellera Clara Ponsatí, Aamer Anwar, referint-se a la situació política actual i el posicionament de la fiscalia, ha manifestat que "això no és una negociació, això és terrorisme d'Estat". "Si un lladre t'entra a casa i t'apunta amb una arma, i després al cap d'una setmana els agafa com a ostatges i et diu 'va, vine i negociem', això no és negociació; això és terrorisme d'Estat i, per tant, el paral·lelisme és clar, no hi ha separació de poders" ha lamentat Anwar en una entrevista al programa Preguntes Freqüents de TV3 aquest dissabte a la nit.

Aamer Anwar, ha afirmat que "si ets català, la justícia no s'aplica al teu cas". "Se suposa que la justícia ha de ser cega i igual però em dona la sensació que si ets català, la justícia no s'aplica al teu cas. La pregunta de si serà un judici just, he de dir que malauradament hi ha molts que creuen que aquest procés és injust i és il·legítim" ha assegurat Anwar a l'entrevista.

L'advocat de l'exconsellera ha denunciat que a Espanya "no hi ha separació de poders". "Pedro Sánchez va dir que volia una solució política. Això és una solució política? Amenaçar polítics que van obeir el seu mandat i que acabin a presó per això? Espanya ha demostrat que no hi ha separació de poders".

"Crec que Franco estaria content del sistema i els valors que va deixar a Espanya. Si es creiés en la democràcia, s'hauria donat al poble català el dret a decidir sobre el seu futur" ha reblat Anwar, que també ha assegurat que "si els polítics independentistes van a la presó, tard o d'hora seran lliures, i seran lliures quan Catalunya s'independitzi".

Publicitat
Publicitat

67 Comentaris

Publicitat
#64 pepe, andorra, 05/11/2018 - 15:44

bla, bla, bla, somos unos chapas, bla, bla, bla, desviemos la atencion del recorte de derechos y prestaciones y del brutal aumento de impuestos y del capitalismo de amiguetes, bla, bla, bla.....

#63 Cajonacona, Barcelona, 05/11/2018 - 11:20

Bienpagaoooo... Le llaman el bienpagaooooo !!! A ver abogaducho hace 4 dias no sabias ni donde estaba Catalunya. No vengas dando lecciones que en Inglaterra esto se hubiera zanjado de otra manera y seguramente no hubieras podido decir las estupideces que dices sobre España. Ignorante !!!!

#62 Vikander , Cornellá , 04/11/2018 - 22:40

Otro biempagao.

#61 Sergi, Bcn, 04/11/2018 - 19:43

Quieres decir que Rodrigo Rato no debería estar en prisión?

#60 Tom, Barcelona, 04/11/2018 - 16:26

Le habrán preguntado cuanto cobra y quien le paga no????