Publicitat
Política · 26 de Març de 2021. 20:12h.

L'advocat de Puigdemont s'absté sobre Lluís Puig

Carrizosa diu a la Mesa que "vagin en compte" perquè Cuevillas és "un bon jurista"

L'advocat de Puigdemont s'absté sobre Lluís Puig

El diputado de Junts per Catalunya i advocat de Carles Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, s'ha abstingut en la votació de la Mesa del Parlament que, finalment, ha admès el vot delegat de l'exconseller de Lluís Puig malgrat el pronunciament de l'TC que la va denegar per "els membres de la Cambra sobre els quals malgrat una ordre judicial de recerca i captura i ingrés a la presó".

El president del grup parlamentari de Ciutadans, Carlos Carrizosa, ha durant el seu discurs en el debat d'investidura que "he llegit a La Vanguardia que Cuevillas s'ha abstingut" i ha advertit a la resta de membres independentistes que "vagin en compte" perquè Cuevillas és "un bon jurista" i "sap de dret". "Ha seguit el criteri que marca la llei", ha remarcat.

Carrizosa ha advertit que "exigirem que es respectin les lleis i la democràcia" i ha advertit als partits independentistes que "s'avorriran de sentir-nos" perquè "ens defensarem als tribunals" i "ho farem perquè som ciutadans lliures i no ens deixem trepitjar". "Facin com el senyor Cuevillas i no els passarà res", ha reblat.

Jaume Alonso-Cuevillas ha explicat a través del seu compte de Twitter que "m'he abstingut perquè soc advocat del Lluís Puig" i, en aquest sentit, ha afegit que ho ha fet "per evitar cap impugnació per aquest motiu".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Maresmenc, Maraesme, 28/03/2021 - 08:18

Para quedar eximido por completo tienes que votar NO si te abstienes, tienes menos responsabilidad pero la tienes

#2 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 27/03/2021 - 20:42

Por los cojo...por ser su abogado !! Lo as hecho porque sabes que si te inhabilitan se te acabaría el chollo de "cobrar por no hacer nada"

#1 Salambó, Barcelona, 26/03/2021 - 20:26

Que buena maestra es la cárcel!
El Cuevillas, que vive en tv3 de tanto que le sacan, a la hora de la verdad s'ha fet caca als calçotets.
Debe pensar, a desayunar bollo del dia y leche malteada iréis vosotros, yo no.