Publicitat
Política · 14 d'Abril de 2018. 11:39h.

L’advocat dels presos davant l’ONU titlla Espanya de “règim repressiu”

Ben Emmerson assegura que l’Estat és “hereu d’un passat feixista”

L’advocat dels presos davant l’ONU titlla Espanya de “règim repressiu”

L’advocat de Puigdemont, Junqueras i els Jordis davant de les Nacions Unides, Ben Emmerson, en declaracions a El món a RAC1, ha assegurat que “l’Estat espanyol s’està comportant com un règim repressiu, hereu d’un passat feixista? La resposta és rotundament sí”.

“Espanya ha vulnerat flagrantment el dret internacional a partir del moment que es van començar a empresonar polítics per les seves idees”, ha manifestat. “L’Estat espanyol ha anat molt més enllà de la flexibilitat i els límits permesos en una societat democràtica moderna. S’ha passat de llarg de la ratlla”, ha afegit.
 
“Tota l’acció repressiva de l’estat espanyol vol aixafar el dret d’autodeterminació, reconegut a l’article primer del Pacte Internacional de Drets Civils i Polítics de l’ONU. Tant si es tracta del senyor Rajoy com de la Guàrdia Civil com del poder judicial com dels tres junts”, ha denunciat.

També ha assegurat que “no hi ha cap evidència de malversació en la querella del Parlament contra el jutge Llarena. Em sembla que això són les darreres fuetades d’un govern desesperat”.
 
“Els catalans, davant d’enormes provocacions, s’han mantingut com un moviment pacífic. Però el govern espanyol, en lloc de fer un pas enrere, han agafat els seus líders i els han tancat. És terrible, xocant”, ha criticat.
 
“L’objectiu de la repressió és instaurar el terror en una part de la població o en el conjunt. No hi ha cap dubte que els actes de desobediència civil no constitueixen actes de terrorisme”, ha dit.
 
“L’Estat espanyol està fent ràpidament marxa enrere, cap a un estat totalitari, cap a una situació antidemocràtica. La llibertat de la Constitució de l’any 78 està sent erosionada. Es troba en veritable perill”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#18 Uno que os lee, Al sur de Neumünster, 15/04/2018 - 15:26

Teniendo al lado a intelectuales con el rigor de éste, l'andapandansia está a tucá, nano. Otro estómago agradecido del prusés: que siga la fiesta y creciendo su minuta. ¿Y dicen Uds. que este semoviente fue abogado defensor de los gudaris de Al-Qaeda? Pues entonces estará comodisimo en su papel de representante de los fatxes de Al-Qateta.

#17 Ram, Terrassa, 15/04/2018 - 10:13

Creer esto que dice el individuo de España, es tanto como pensar que en Rusia gobiernan los herederos del stalinismo, o que en Alemania gobiernan los herederos de Hitler....no se lo cree ni él, y por supuesto, nadie en su sano juicio.

#16 Rogeli, Tornabous, 15/04/2018 - 03:59

Tiene fama entre sus colegas de cobrar el gordo de su minuta en NEGRO, en paraisos fiscales.
Esta totalmente sometido a la orbita de Iran y Cia.

#15 Arturu contigo empezó todo, Ginebra, 14/04/2018 - 23:30

Otro radical chupoptero en radio mil colinas...que se vuelva a Inglaterra e implore perdón a los irlandeses..fuera gentuza como él

#14 Javier, Alella, 14/04/2018 - 23:18

https://www.legalcheek.com/2017/10/matrix-chambers-under-fire-for-its-handling-of-sex-assault-allegation-against-top-qc/

Ben Emmerson acusado por una mujer por acoso sexual en un ascensor. Obligado a dimitir de algun cargo. Habia sido anogado de Al Quaeda.