Publicitat
Política · 10 de Novembre de 2011. 19:21h.

L'afer Urdangarín traspassa fronteres

La pemsa britànica i alemanya se'n fan ressò i parlen d'"escàndol"

L'afer Urdangarín traspassa fronteres

Imatge de l'edició digital del diari

La premsa britànica i l'alemanya s'han fet ressò del cas que relaciona el gendre del rei Joan Carles I, Iñaki Urdangarín, amb una malversació de diners públics. El diari Daily Mail, en la seva versió digital, publica un article en el qual s'afirma que "el marit de la filla petita del rei Joan Carles I i la reia Sofia, la Infanta Cristina està sent investigat per un cas de desviament de diners públics".

"Se sospita que Urdangarín podria haver-se apropiat de diners en efectiu pagats a una ONG", s'afegeix abans de dir que "l'exjugador d'handbol s'enfronta ara a un possible interrogatori pel jutge d'instrucció José Castro i als riscos de ser una gran vergonya per a la família reial".

"Afirmen que a la seva companyia sense ànim de lucre, l'Institut Nóos, se li van entregar 2,3 milions d'euros (una mica menys de 2 milions de lliures esterlines) per part del govern regional de les Illes Balears per a l'organització de dues conferències sobre el turisme i l'esport en 2005 i 2006", s'explica.

Per la seva banda, el diari alemany Sueddeutsche parla d'"escàndol" en un article titulat "El gendre del Rei a l'ombra". A la informació parlen dels probables nervis de Joan Carles I perquè Urdangarín "podria estar involucrat en negocis foscos". També consideren "bastant estrany" que l'exesportista i la Infanta Cristina traslladessin la seva residència a Washington.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 Millet, Palau, 11/11/2011 - 13:22

Iñaki, "ladran, luego cabalgamos!"

#4 Almogàver , La Sagrera , 11/11/2011 - 09:46

L'Urdangarin treballa per ell o té algun soci més poderós?. Sinó de on ve la superbia d'en Matas i el tranquil que estava.

#2 margalida, Palma de Mallorca, 10/11/2011 - 21:06

la premsa Europea pot fer ressò de la noticia, però segur que no anirà a la garjola, de tots es conegut les comissions i altres afers d'aquest homenet, el jutge ja sap que no pot fer-hi res, ai, pobre d'ell, segur que ja te ordes des de....

#1 Andreu , Barcelona, 10/11/2011 - 19:39

La premsa anglesa no està al dia de la casa reial hispana.
No poden sentir una gran ni una petita vergonya aquells que mai l'han tingut, en especial Joan Carles de Borbó que a part de fer-se "inviolable" i "irresponsable" per constitució, s'ha folrat amb molts negocis foscos com el petroli.