Publicitat
Política · 25 de Juliol de 2012. 18:53h.

L'Agència Tributària està complicada a Madrid

El PPC hi vota en contra al Parlament

L'Agència Tributària està complicada a Madrid

Millo i Sánchez-Camacho aquest dimecres al Parlament

El PPC ha votat en contra -juntament amb Ciutadans i Solidaritat del punt més important de la proposta de pacte fiscal aprovada pel Parlament, l'article número quatre, el que preveu un Agència Tributària per a Catalunya, que "n'ha d'ésser l'única administració responsable" encarregada de "l'exacció, gestió, recaptació, liquidació, revisió, sanció i inspecció de tots els tributs suportats a Catalunya". Els socialistes s'han abstingut i CiU ha aconseguit el suport de ICV-EUiA, ERC, Ernest Maragall i Joan Laporta.

El mateix ha passat amb el segon punt: "L’Agència Tributària de Catalunya ha de disposar de plena capacitat i atribucions per a l’organització i l’exercici de les funcions pròpies de la gestió tributària, i hauria de col·laborar administrativament amb altres administracions locals, estatals i europees, especialment en la lluita contra el frau fiscal".

El tercer: "La Generalitat ha de disposar de plena capacitat normativa i responsabilitat fiscal sobre tots els impostos suportats a Catalunya, dins del marc d’harmonització fiscal comunitària, tot assegurant la consecució efectiva del principi de progressivitat fiscal en el sistema impositiu".

I el quart -on també ha votat en contra un diputat de CiU-: "S’ha d’establir l’aportació catalana a l’Estat en concepte del cost de les competències o els serveis comuns i prestats que afecten Catalunya i que li són propis i en concepte de cooperació interterritorial. Aquesta aportació ha d’ésser revisada quinquennalment i acordada bilateralment amb l’Estat".
 

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 sSS, Bcn, 26/07/2012 - 12:26

Mira que sou t-anoques alguns. Si tenim Hisenda propia ara, el dia que siguem independents tindrem la feina feta en relacio amb aquest tema.

#5.1 Cigronet, SFG, 27/07/2012 - 09:31

I si l'endemà de la manfestació del 10 juliol 2010, on només s'escoltaven crits d'independència, tothom hagués votat partits independentistes en comptes dels traïdors de Covardia i Ultratge=CiU, avui ja seríem independents. O sigui, mireu si en tindríem ja de feina feta.

#4 Manel Parra, Bellpuig, 26/07/2012 - 08:41

Mas i CiU estan fent un pèsim servei a Catalunya en aquest aventura. I el més greu, falten a la veritat, al rigor i al seny.

#3 Xipolleig, Barcelona, 25/07/2012 - 21:51

El pacte fiscal del PP es situa a les Illes Caimán, a Suïssa, a l'illa de Man o a la propera Andorra.
S'ha de millorar la fiscalitat dels il.lustres diputats, del PP sobretot, s'ha de millorar " lo Millo " i el poble català ...que s'esperi, no siguin impacients !!!!.

#2 Kropotkin, Vic, 25/07/2012 - 20:09

Plan Ibarretxe II. Venga, a perder el tiempo que sobra mucho. Jua, jua, jua,... Mientras tanto, que siga el paro y los recortes. Todo por la Cataluña de estos individuos.