Publicitat
Política · 5 de Juliol de 2016. 22:45h.

L’agrupació de CDC de l’Ametlla de Mar es desentén de l’exalcalde

Diu que si Andreu Martí s’ha enriquit il·lícitament “que caigui sobre ell tot el pes de la justícia”

L’agrupació de CDC de l’Ametlla de Mar es desentén de l’exalcalde

Imatge de l'actual equip (foto Facebook CDC Ametlla de Mar)

L’agrupació de CDC de l’Ametlla de Mar ha enviat un comunicat on es desmarquen de “qualsevol trama corrupta, vingui d’on vingui”. A més afegeixen que si l'exalcalde –de la mateixa formació- “ha fet algun acte il·lícit d’enriquiment personal esperem que caigui sobre ell tot el pes de la justícia”. “Qui la fa que la pagui”, han reblat.

L’actual direcció d’aquesta agrupació afirma que “l’enriquiment  personal amb diners públics és detestable i per tant, condemnem qualsevol pràctica de corrupció que s’hagi pogut produir”. “És una pena que aquest tema malmeti la imatge del nostre poble. Estem a la disposició de l'equip de govern per qualsevol cosa que pugui necessitar”, conclouen.

L’actual Ajuntament (controlat per ERC) està a l’espera de conèixer el resultat d’una audiència sobre 54 expedients de l’anterior equip de govern que considera “dubtosos”. De fet, va organitzar una assemblea el passat 27 de novembre on va informar que el consistori té un deute de 47.689.964 euros.

L’equip de govern actual també va informar que volia iniciar una “auditoria de legalitat de procediments” de l’empresa pública La Cala Gestió, gestionada per Efial. “Des d'aquesta empresa pública, on Intervenció de l'Ajuntament no tenia accés, es van realitzar la majoria de contractacions, adjudicacions i gestions urbanístiques entre el 2008 i el 2014”, asseguraven en un comunicat. A més afegien que “el contracte es va rescindir al juliol de l'any 2014 després de la imputació, a l'exalcalde i al gerent de La Cala Gestió, per l'adjudicació de diversos contractes municipals a la consultora”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 Marc, Sant Cugat, 06/07/2016 - 12:03

A ver si quitáis el mural independentista horroroso del puerto de L´Ametlla de Mar que ocupa medio puerto, parece que estemos en el Tercer Reich de los años 30.

#4 Carlos Gomez, Bcn, 06/07/2016 - 09:00

I amb la gracia i el salero que sol tenir aquesta gent i quan el mort ja s´esta podrint diuen que ells ja veien que feia mala cara per que no en sospitaven res quan va deixar de respirar, que creien que era una excentricitat mes del personatge.

Ara toca el ritual del ploranerisme per si de cas.

#3 Ruggero, Cornellá, 06/07/2016 - 00:21

¿ Otro Convergente relacionado con el enriquecimiento personal a costa del dinero público? Y van Cuantos? ¡¡manda cojones, esto es peor que las plagas bíblicas!!!.

#2 Jack, Vic , 06/07/2016 - 00:02

Estos coleguis abrazados veian como se enriquecia, y no dijeron nada. Ellos tambien hacian lo que podian en el arte de pillar?.

#1 perico palotes, bcn, 05/07/2016 - 23:04

Caramba, resulta que ahora descubren los concejales de cdc, que su antiguo jefe e ha enrriquecido, un año despues de que acabó su mandato, el mismo tiempo que ERC lleva dudando si mirar si los actos del anterior auntamiento seon delictivos o no. Que casualidad ...cuando el juez actua...