Política · 11 d'Agost de 2010. 21:07h.

Laia Bonet està a disposició "del partit"

Considera "irrellevant" saber qui serà el número dos a les llistes del PSC

Laia Bonet està a disposició "del partit"

Laia Bonet, amb Montilla, en una imatge d'arxiu

La secretària del Govern, Laia Bonet, ha lamentat l’actitud del líder de CiU, Artur Mas: “A mi em preocupa realment que parli amb aquesta frivolitat, perquè és realment frivolitat amb el que parla, d’un Estatut que ja diu que està en via morta, quan, repeteixo, crec que el que està en via morta és la seva credibilitat. L’Estatut ja no el vol. On ens porta? A un dret a decidir? Què vol decidir ell?”. La membre de l’executiva del PSC també ha dit que és irrellevant saber qui ocuparà el número 2 de la candidatura socialista i s’ha limitat a dir que ella està a disposició del partit.

També ha negat que hi hagi diferències internes entre els socialistes catalans en la defensa de l’Estatut. En  una entrevista a Catalunya Ràdio, després que Chacón digués que estava "satisfeta" amb la sentència, Bonet ha considerat que de l'article que va escriure la ministra no es pot desprendre que li agradés la sentència. Al seu parer, cadascú pot tenir la seva posició, però ha recordat que forma part de l'executiva del PSC, que rebutja la decisió del TC. "I com a membre de l'executiva també comparteix aquesta opinió", ha afirmat.

"El discurs que hem de tenir en compte és el del PSC, el de l'executiva del PSC", ha reblat. I la postura dels socialistes catalans, ha explicat, passa per rebutjar la sentència i per la recuperació "fil per randa" de l'Estatut del 2006. En qualsevol cas, la secretària del Govern ha considerat que "més enllà de buscar matisos entre l'opinió d'uns i altres", el que ha d'importar és "quina és la opinió que com a catalans mereix la sentència", i això va quedar clar a la manifestació del 10 de juliol, i "aquesta és la posició del PSC", ha reiterat.

Personalment, ha assegurat que la seva valoració és la mateixa que fa el PSC, perquè hi ha "molts aspectes que són clarament negatius" en la sentència. Per això, ha dit, el partit reclama "tots els gestos polítics que facin falta" i un canvi d'actitud que permeti tornar a l'Estatut del 2006 i desplegar el text "en tot el seu potencial".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 nuria, bcn (cat), 12/08/2010 - 16:16

Aquesta dona te el mateix estil de lloro repetidor de consignes que la sanchez camacho. De ser que és moda això de convertir en veritat les coses a força de repetir-les. Cada cop hi ha més cinisme a la politica.

#3 kim, hospi, 11/08/2010 - 14:20

Ara resulta que la Chakon es independentista? apa Sra.Bonet siusplau que no som potuls! on teniu la dignitat els sociates??? enlloc.

#2 Adelaida, Castelldefels, 11/08/2010 - 13:59

Y tu Laia, quien eres, cuando y de donde vienes, que has hecho en tu vida por la ciudadania salvo vivir del erario publico como miembro destacado de las bases estabuladas, tienes otra voz que no sea la de tus jefes?

#1 Corsecant, Tivissa (Ribera d'Ebre) Ja tenim radar i càmera!!!, 11/08/2010 - 13:49

Em permets un consell Laia?
Posa't colzeres que te'ls pelaràs, els colzes.