Publicitat
Política · 11 de Març de 2014. 13:17h.

Laia Bonet també hi renuncia

Descarta substituir Collboni al Parlament

Laia Bonet també hi renuncia

Bonet, en una imatge d'arxiu

Laia Bonet ha descartat substituir Jaume Collboni com a diputat al Parlament. La també candidata a les primàries del PSC per Barcelona ha decidit no tornar a exercir com a diputada per dedicar-se només a la seva tasca a la ciutat.

“En aquests moments, en què tinc l’opció de prendre l’escó després de la renúncia d’un company de llista i adversari electoral, he decidit no ocupar aquest escó”, ha explicat en una nova entrada al seu bloc personal.

“Crec, però, que segurament la presència al Parlament de la candidata dels socialistes de Barcelona hauria estat convenient per als nostres objectius electorals i polítics, i m’hauria permès liderar, amb més força encara, la renovació del PSC, també des del grup parlamentari”, ha afegit.

“No prenc la decisió per emulació, ni per competència electoral. He dit, reiteradament, que si perdo no marxo i que seguiré. No crec que tothom pugui dir el mateix. Però si no obtingués la confiança dels ciutadans en unes urnes directes com són les de les primàries, no estaria disposada a mantenir un escó de representació al Parlament”, ha comentat.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat