Publicitat
Política · 21 de Juliol de 2011. 17:10h.

L'aigua "potable" del PPC

Solidaritat fa conya amb la intervenció d'un diputat 'popular'

L'aigua "potable" del PPC

José Antonio Coto

El Partit Popular va votar aquest dimecres amb CiU per una pujada del cànon de l'aigua d'un 8,5% -per solventar l'endeutament de l'ACA que puja a 1.300 milions d'euros-. La posició del PP va crear expectació i el diputat que va intervenir en representació d'aquest grup, José Antonio Coto, provinent de Nuevas Generaciones, va justificar un parell d'ocasions que així l'aigua continuaria essent "potable".

Coto va insistir, en efecte, que "davant la irresponsabilitat d’aquests grups polítics, el Partit Popular de Catalunya entenem que és bàsic disposar d’aigua potable i de qualitat a Catalunya, en el cas contrari estaríem en una situació més propera a l’Edat Mitjana que no pas al segle XXI en què vivim. I això implica, en primer lloc, donar solvència a l’Agència Catalana de l’Aigua".

També que "un cop més, la responsabilitat i sentit comú, del Partit Popular de Catalunya, farà possible que Catalunya l’aigua segueixi sent potable i de qualitat, tal i com no podia ser d’una altra manera. I, a més, hem aconseguit disminuir àmpliament els efectes de la pujada de l’aigua que ens proposava inicialment el Grup de Convergència i Unió".

El diputat de Solidaritat, Uriel Bertran, que va intervenir a continuació, va fer 'conya' amb això i va anunciar, en to d'humor, que "per un moment, la intervenció del senyor del Partit Popular ens ha fet dubtar, perquè ens haguem d’assabentar que gràcies al Partit Popular l’aigua continuarà sent potable a Catalunya, és clar, és una cosa molt seriosa",

"Si per un moment -va reiterar- depengués la potabilitat de l’aigua del suport del Partit Popular aquesta llei de mesures fiscals, seria per plantejar-s’ho. Com que creiem que no és així, i que l’aigua continuaré sent potable, malgrat el suport del Partit Popular a Convergència i Unió, tot i que no serà tan potable la política catalana si aquest suport es manté massa continuat en el temps, nosaltres mantindrem la nostra posició contrària a aquesta llei".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Quimet, Granollers, 22/07/2011 - 08:48

Pues prepareu-vos q el mes q vé entra el Juan Milian (net del Milian Mestre)... l'alicia aposta per la cantera

#2 Pilar, Bcn, 22/07/2011 - 03:36

No m'agrada el PP, però el Coto és un autèntic showman.

#1 Jordi, Teià, 21/07/2011 - 18:28

Aquest nano en Coto, és aquell que en una entrevista al 3/24 afirmava que "jo em moc en Metro per Barcelona... i per Catalunya".
És el "miembras" del nostre parlament...