Política · 17 de Gener de 2021. 10:28h.

"L'ajornament de les eleccions és un tret al peu d'Esquerra"

Miguel Martínez, analista: "Vox recollirà el vot de càstig"

"L'ajornament de les eleccions és un tret al peu d'Esquerra"

L'analista, expert en xarxes socials i empresari, Miguel Martínez, ha manifestat que "l'ajornament de les eleccions és un tret al peu d'ERC" i ha considerat que el canvi en la data només obeeix "al càlcul electoral" dels republicans. Martínez, que ha concedit una entrevista a e-notícies, ha apuntat que "el càlcul passa per acabar amb l'efecte Illa" i que les dades epidemiològiques "se les passen pel forro".

"Esquerra pensa que recuperarà terreny, però quin terreny recuperarà si Aragonès és qui gestiona això i cada cop ho fa pitjor" ha explicat l'analista. "El càlcul passa per acabar amb l'efecte Illa, les qüestions sanitàries o tècniques se les passen pel forro, el que els preocupa és únicament el càlcul electoral" ha apuntat.

L'expert en xarxes socials, però, ha assenyalat que l'ajornament electoral "al PSC no l'afectarà tant perquè qui governa a Catalunya ara mateix és el senyor Aragonès" i la gestió que estan fent de la pandèmia és "lamentable". "El vot de càstig es plasmarà, estarà present" ha dit.

"Ciutadans i PP no estan aprofitant la recollida de vots que podrien tenir, crec que Vox serà el gran beneficiari i farà un sorpasso si Ciutadans i PP no es posen les piles" ha anticipat.

"Vox serà un vot de càstig" ha manifestat l'analista. "Vox és com si fos un partit antisistema perquè molts van contra Vox, per tant, aquells ciutadans que se sentin abandonats o enfadats, que creuen que la gestió ha estat lamentable i que tots els partits tradicionals són més del mateix, han trobat en Vox un partit al qual votar" ha explicat. "Quan hi ha un efecte cabreig voten sempre a aquells qui no els han defraudat encara" ha indicat.

L'empresari, a més, també ha apuntat la possibilitat que Vox obtingui representació fora de la circumscripció barcelonina. "Vox pot treure representació fora de la circumscripció de Barcelona" ha dit.

L'expert en xarxes i analista polític ha apuntat en l'entrevista la possibilitat que Esquerra quedés per sota dels 20 diputats en els propers comicis si continua la gestió que està fent ERC de la pandèmia.

"Si continua la gestió d'Aragonès, ERC podria baixar per sota dels 20 diputats. Hi ha molta gent que votaria a ERC que votarà al PSC, la CUP o a Puigdemont. Els resultats electorals sempre li passen factura a Esquerra quan ha estat al Govern" ha recalcat.

Miguel Martínez Velasco és empresari de marketing digital, analista internacional per al Lisa Institute i propietari de Historia.com.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#8 Yomismo, Sevilla, 18/01/2021 - 00:37

Tirevos contra una mesa informativa de VOX en Badalona

https://twitter.com/vox_es/status/1350468093752049666

#7 Yomismo, Sevilla, 17/01/2021 - 20:14

Varios separatistas y extrema izquierda en la carpa de VOX en Molins de Rey Barcelona

https://www.youtube.com/watch?v=JMUvqEj7QCA

#6 Figueras, Figueras, 17/01/2021 - 18:14

Efectivamente, mi voto va a ser por primera vez para Vox, y con orgullo lo digo, a toda la purria Lazi, tipo Blas el pedorro, les voy a dar todo mi apoyo a los que mas les j***, arriba Vox.

#5 Salambó, Barcelona, 17/01/2021 - 13:02

ERC son unos perdedores, siempre les meten el gol en el último minuto.
JxCat ganará las elecciones, y el PSC quedará segundo para más humillación de ERC
VOX recogerá todo el descontento por la inoperancia de C's y la irrelevancia del PP.
Pero no nos sacaremos de encima el independentismo, aunque irán más marcados por VOX.

#5.1 Juan Jose García, Cunit, 17/01/2021 - 18:59

Huelo batacazo del PSC.Si fuera como dice Vd,Iceta se habría quedado para intentar ser President.Si sale
corriendo,es porque tiene datos.Total,Illa ya estaba quemado..

#4 Juan de Dios Heredia, Barcelona, 17/01/2021 - 12:24

El único pais de Europa que no da ayudas directas a comercios y autónomos es España con Illa y Sánchez a la cabeza, este retraso va a hundir a PSC en las encuestas, por eso no quieren retrasar las elecciones en Cataluña. Vox estudia denunciar el retraso de las elecciones, si lo hacen y lo consiguen si que podrían dar el zarpazo.