Publicitat
Política · 14 de Juliol de 2008. 12:06h.

L'Ajuntament anuncia querelles contra El Mundo, RAC-1 i Vilaweb

Escarp afirma que "no hi ha punts foscos, hi ha interès a buscar-ne"

L'Ajuntament anuncia querelles contra El Mundo, RAC-1 i Vilaweb

Assumpta Escarp (foto:TV3)

La regidora de Seguretat de l'Ajuntament de Barcelona, Assumpta Escarp, ha dit en una entrevista a El món a RAC1, respecte a les informacions sobre el cap de la Guàrdia Urbana, que "ahir el senyor Vilaró va donar poders al seu advocat per presentar la querella. [...] L'Ajuntament de Barcelona també es querellarà i es personarà en totes les digilències". "L'Ajuntament li dóna tot el suport, al senyor Vilaró", ha afegit.

D'altra banda, Escarp ha assegurat que "no hi ha punts foscos, hi ha interès a buscar-ne. L'únic que hi ha, i el govern ho ha assumit, és que per evitar un conflicte de relació entre Mossos i Guàrdia Urbana, es va informar tard als partits polítics de l'Ajuntament. Ningú s'esperava que la salut del senyor Vilaró s'anés complicant."

"La versió de l'Ajuntament és la mateixa de sempre, Vilaró va estar mirant i supervisant tots els operatius que hi havia en cada un d'aquests punts, i en l'últim desplaçament de la plaça Espanya va rebre un impacte d'una bala de goma en el moment de la descàrrega dels Mossos". "La mútua que cita l'agència de detectius no és la mútua que atén els accidents de treball de la Guàrdia Urbana. Ell no va anar mai a la mútua", ha defensat.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Aleix, Bcn, 14/07/2008 - 19:46

Quan un amenaça amb querelles automàtiques quan s'ha trigat una setmana a informar als ciutadans del que feia (o no) el cap de la seva policia i com va ser ferit, tot plegat aixeca sospites i si se'n va anar de p.... ho sabrem igualment amb o sense jutjat

#7 Wiki, Barcelona, 14/07/2008 - 19:42

La nit dels fets estava treballant a la BREAD

#6 Ramon, Barcelona, 14/07/2008 - 17:55

El Duque de Feria només va acceptar les tendències pedòfiles quan ja se l'acusava de posar-les en pràctica. Amparo Muñoz només va acceptar estar penjada de la droga quan ja se l'acusava de fer de puta de carrer.

#5 jo, barcelona, 14/07/2008 - 17:39

Jo sempre he pensat que quan en un incident, se li donen tantes explicacions i justificacions es que alguna cosa amaguen.Si realment no amagues res,es un incident i punt, pero es triga una setmana a dir-se,moltes contradiccions, no se, tot plegat extrany

#4 Fox Mulder, Alt Emporda, 14/07/2008 - 17:34

ahir diumenge informaven a tvc sobre aquest fet pero no deien en cap moment de que s'acusava al urbà com per amenaçar amb querelles. Donava sensació de TAPAR, que feia que la noticia no tingues sentit. Patetic.