Publicitat
Política · 13 de Gener de 2009. 17:25h.

L'Ajuntament compara Barcelona amb una "nation"

El PP demana la retirada del 'I'm citizen of Barcelona Nation'

L'Ajuntament compara Barcelona amb una "nation"

Una part del cartell promocional

El grup municipal del PP a l'ajuntament de Barcelona ha exigit "la reitrada de la campanya publicitària I'm a citizen of Barcelona Nation amb la col·laboració del consistori per a promocionar la fira de moda Bread and Butter". El líder municipal del PP, Alberto Fernández Díaz, ha indicat que "Barcelona és una ciutat suficientment coneguda i estimada i, en tot cas, es pot fer una campanya posant l'accent en la condició de la ciutat com a capital catalana i gran capital d'Espanya".

Fernández Díaz ha indicat que "l'ajuntament no deixar de gastar diners en campanyes municipals, arribant la despesa fins als 20 milions d'euros en publicitat durant l'any 2008". "Ara cal saber quina ha estat la inversió de l'ajuntament en aquesta campanya. Quan no som provincians ens passem de nacionalistes", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Alfonso, Tatuic, 16/01/2009 - 08:44

¿Los multarán por no rotular en catalán?

#12 cat, cat, 15/01/2009 - 23:51

Ja fa uns anys s'havia proposat canviar la capital de Catalunya i posar-la a Manresa. Una ciutat no pot ser capital d'un pais en el que no creu. Nosaltres creiem en la nostra nació i ens sobren laietans sudaques. (perque ets sudaca eh, layetano?)

#11 LAYETANO, BARCELONA FASHION, 15/01/2009 - 19:03

INDEPENDENCIA YA! BASTA DE EXPOLIO, QUE LOS GERUNDOS Y TARRACONECES SE LO MONTEN COMO PUEDAN! POR UNA BARCELONA LIBRE DEL IMPERIO CATALAN ! TENEMOS QUE IMPONER NUESTRA LLENGUA EL LAYETANO YA YA YA !

#10 rafel, lleida, 15/01/2009 - 17:48

estas son las autenticas chorradas que hacen tomarse el independentismo a choteo,. si lo son, que lo digan y actuen en consecuencia y no con CARTELITOS q solo hacen reir, por cierto lleida tambien independiente de panadella a fraga

#9 ramon, barcelona-c, 15/01/2009 - 16:28

Aquest anunci es una maniobra mes del col.lectiu que abomina Catalunya i que utilitza BCN com a contravalor de CAT son els progres universals.Al període del lloat P.Maragall es va intentar el mateix amb l'area Metropolitana (tan necessari) per diluir CAT