Publicitat
Política · 14 de Gener de 2022. 09:47h.

"L'Ajuntament de Badalona ha intentat parar la desokupació fins a l'últim minut"

Xavier Garcia Albiol, ex alcalde: "Els veïns han sofert borratxeres, festes i incivisme"

"L'Ajuntament de Badalona ha intentat parar la desokupació fins a l'últim minut"

L'exalcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha explicat en una entrevista en el canal de Youtube de Xavier Rius que "l'Ajuntament de Badalona ha intentat parar la desokupació fins a l'últim minut". Albiol ha dit que ha anat al desallotjament perquè "havia d'estar al costat dels veïns i no dels okupes" i ha denunciat que "els veïns d'és barri porten molt temps sofrint les borratxeres, les festes, els problemes d'inseguretat i d'incivisme". 

El regidor de Badalona ha explicat que era la tercera vegada que s'intentava desallotjar la nau i ha assenyalat que "hi ha partits que estaven en contra i han intentat que el desallotjament es retardés tres mesos". "Hi ha una part important de les persones que hi havia en aquesta nau que eren conflictives", ha insistit.

 

 

 

Sobre David Torrents, regidor de JxCat, ha dit que "és un activista en favor d'aquesta mena de persones", però ha remarcat que "no per ser okupa tens més drets". "Aquest senyor, al costat d'ERC, Podem, etc; van estar mesos exigint que els donéssim un habitatge", ha assenyalat.

Xavier Garcia Albiol també ha fet referència als incidents que va haver-hi en el desallotjament i no li ha sorprès que TV3 l'hagi esmentat de passada. "Si hagués governat la ciutat de Badalona estaríem veient de manera repetitiva a través de tots els mitjans afins a la Generalitat que Albiol és un racista i tira a bastonades als ocupes", ha lamentat.

L'exalcalde creu que ara "els veïns podran descansar" i "són conscients que hem estat al seu costat", però ha criticat que l'Ajuntament permeti que les persones que han abandonat la nau "okupen altres espais i sembla que ja han ocupat una plaça pròxima amb tendes de campanya".

Finalment, ha afirmat que "és demagògic que qualsevol persona pugui arribar en situació irregular al nostre país i després els deixin ocupar naus". "Si vostè defensa els papers per a tots té garantir que tinguin unes condicions mínimes", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 ALFONSO, BADALONA, 14/01/2022 - 18:56

Este señor Albiol es un desalmado, una persona funesta, y que esta implicado en los papeles de Pandora, este señor que ha engañado a todos , incluido sus compañeros de Partido...una pena verlo en este diario.

Atentamente

#8.1 Jose, Barna, 15/01/2022 - 09:55

Los malos son los que ganan elecciones los buenos son los que las roban con trapicheos y pactos espurios.

#7 lluch, barcelona, 14/01/2022 - 16:14

Como mola ser porgre cuando los sacrificios los tienen que hacer los demas, que ocupen casas de los dirigentes de podemos, erc, cup, convergencia.. o que ocupen una nave al lado de donde viven y esten sufriendo los robos, la suciedad, el incivismo, el ruido... en sus carnes, a que entonces ya no seran tan progres? como son otros quienes los sufren.

#5 Conxita de Riudecols, Riudecols, 14/01/2022 - 12:28

Això s'acaba el dia que ocupin les propietats d'algú de la CUP. No hi ha res millor que patir el que pregones en propia carn.

#4 Marcial Heredia, el circo de la tele, 14/01/2022 - 11:50

Se han instalado en una plaza cercana con tiendas de campaña. Problema a la vista para el ayuntamiento. Preferían que continuaran en la nave, allí no les molestaban, aunque vivieran en condiciones deplorables. "Si usted defiende los papeles para todos tiene garantizar que tengan unas condiciones mínimas" Cuanta razón.

#3 Marc de Vich, Vich, 14/01/2022 - 10:37

Con un creciente mundial cercano al 6%. Trabajo digno lo hay. Este buenismo de la izquierda pijo progre, que no entiende que lo que dignifica a las personsa es el trabajo y no la vagancia y menoscaba el esfuerzo y la meritocracia, y que terminaría con muchas corruptelas, incluso las de los indepes.