Política · 25 de Febrer de 2022. 16:26h.

L'Ajuntament de Barcelona donarà assistència jurídica als botiguers de la Meridiana

ERC i Junts hi voten en contra

L'Ajuntament de Barcelona donarà assistència jurídica als botiguers de la Meridiana

La regidora de l'Ajuntament de Barcelona i líder de Valents, Eva Parera, ha retret als grups independentistes que hagin encoratjat els talls de la Meridiana i durant el ple municipal d'aquest divendres ha lamentat que rebutgin que l'Ajuntament faciliti assistència jurídica als comerciants afectats perquè puguin reclamar pèrdues a la Generalitat. El govern de BComú i el PSC aproven la proposta de Valents.

Parera ha reclamat que "l'Ajuntament faciliti assistència jurídica als veïns" perquè, segons ha defensat, "tenen tot el dret del món de recuperar les seves pèrdues quantificades per una decisió irresponsable del Govern i que no s'ajusta a la legalitat".

Els grups independentistes ho han rebutjat, però Eva Parera els hi ha recordat que "això ha estat un abús de dret des del primer dia consentit i aplaudit i els hi hauria de fer molta vergonya com a regidors de Barcelona". "I vostès això avui aquí encara ho aplaudeixen", ha lamentat.

La presidenta de Valents ha dit que la seva proposta "no té res a veure el dret a manifestació" i ha exposat que els veïns han de tenir molt clar que "vostès no volen que recuperin allò que han perdut a causa d'una manifestació". "Han anat allà a crida, a incentivar i a aplaudir", ha denunciat.

"I ja n'hi ha prou d'aquesta prepotència que tenen perquè vostès són els que encoratgen les manifestacions, i sóc la que crispo?", ha exposat; i els hi ha retret que "vostès venen aquí amb una prepotència de dir que la seva causa és única i això ho permet tot, i permet trepitjar els drets de tothom".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Sergi Sergio, Barcelona, 26/02/2022 - 18:40

Si, si, esta si que es buena, de traca, ahora resulta que el Ajuntament dara asistencia juridica a los comerciantes, o sea que encima ahora, despues de dos años de corte diario, encima cachondeo.

#9 Josep, Nos vamos directos a la m, 26/02/2022 - 17:19

Colau y su circo de payasos con sueldos públicos no han hecho nada, absolutamente nada, por los ciudadanos de Barcelona, sólo han generado ingresos para ellos y sus amigotes

#8 Joaquim Moriscot Bernadell, L'Hospitalet de Llobregat, 26/02/2022 - 11:47

Eva Parera molt bé. Intervenció impecable en fons i forma.

#7 nyerro, L'Escala, 26/02/2022 - 09:14

Es que per aquesta gentussa de drets només en tenen ells...així en son de democrátics...

#6 Galba, Barcelona, 25/02/2022 - 20:16

Alguien puede imaginarse algo parecido en Paris, Londres, Roma, Bruselas... ? Moscú?