Publicitat
Política · 10 de Juny de 2009. 15:41h.

L'Ajuntament de Viladecavalls desmenteix el regidor agredit

L'alcalde assegura que "va actuar per aturar els incidents i va requerir la presència d’un agent"

L'Ajuntament de Viladecavalls desmenteix el regidor agredit

El regidor agredit

L'Ajuntament de Viladecavalls ha volgut donar la seva versió dels fets denunciats pel regidor d'Esquerra, Lluís Soler, que va assegurar que se l'havia agredit a l'entrada del consistori davant "la passivitat" de l'alcalde, Sebastià Homs (CiU), i de diferents membres del govern local. Soler explicava que havia estat agredit per oposar-se a "l'adjudicació d'una subvenció de 6.000 euros a la Unión Deportiva Can Trias", en considerar-ho "un tracte de favor".

El Consistori de Viladecavalls, per la seva banda, remarca que "el procediment per assignar l’esmentada ajuda no va patir cap mena d’irregularitat" i considera que "la sol·licitud de l’ajut està del tot justificada ja que es deriva d’una manca d’ingressos de l’entitat deguda a la suspensió de l’activitat a l’equipament de la Zona Esportiva de Can Trias com a conseqüència de la prolongació de les obres de col·locació de la gespa artificial durant un període de vint setmanes".

Això va provocar que "l’entitat no va percebre el cobrament de les tanques publicitàries dels patrocinadors ubicades al perímetre del camp així com tampoc va poder efectuar-se una explotació econòmica del bar". Pel que fa a les agressions, l'Ajuntament recorda que l'alcalde Sebastià Homs ja va qualificar de “lamentable” l’incident i assegura també que "va actuar per evitar que els incidents es prolonguessin i va requerir la presència d’un agent de la policia municipal per dissuadir l’actitud increpatòria dels esmentats veïns".

Homs també manifesta que "ni el propi regidor ni la directiva comarcal d’ERC han contactat amb ell per demanar-li la condemna i la denúncia pública dels fets".  Per tot això, "el Consistori de Viladecavalls considera innecessària l’adhesió a la declaració tenint en compte que ja va qualificar els fets de lamentables i que durant els moments previs al Ple ja va fer les gestions pertinents per contribuir a la seva dissuasió".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 manel, Vallès, 11/06/2009 - 07:01

Te pebrots la cosa.. Ara ha de contactar la direcció comarcal d\'una força política o el regidor agredit per tal que un alcalde hagi de condemnar la violència exercida contra un dels seus ciutadans?
El món al revès!!

#4 Joana, Viladecavalls, 10/06/2009 - 19:01

Aquests d'ERC de Viladecavalls consideren que el fi justifica qualsevol mitjà, i si cal embrutar el bon nom d'un club del poble i d'un grapat de veïns, doncs s'embruta. Quina vergonya.

#3 Busquets, Viladecavalls, 10/06/2009 - 18:50

Els pares i les mares de la entitat esportiva del poble que estan sent calumniats per aquest polític d'ERC se senten indignats.
Te més credibilitat un polític d'ERC que unes famílies? Vergonyosa l'actitud d'ERC.

#2 Josep, Terrassa, 10/06/2009 - 17:18

Viladecavalls es un poble perillós , si vas contra el Il.lustre Sebastià Homs , pots tenir problemes .
El Sr Sebastià Homs antic militant del partit carli i d'ERC , sempre pacta amb gent rara com ara els seus aliats de la UPD versio Can Trias

#1 Hug, Begur, 10/06/2009 - 16:18

Si, Si, ja ens ho creiem. Per cerrt no dieu de quin partit es l alcalde de Viladecavalls. CiU oi? Quin paperot!!