Publicitat
Política · 31 de Maig de 2016. 15:44h.

L'Ajuntament desestima comprar el 'Banc Expropiat'

El propietari demana 500.000 euros

L'Ajuntament desestima comprar el 'Banc Expropiat'

Agents dels Mossos, custodiant el Banc Expropiat

L'Ajuntament de Barcelona s'ha plantejat comprar amb les entitats de Gràcia el local de l'anomenat Banc Expropiat per mantenir-hi la seva activitat, però ho ha descartat i torna a la idea d'oferir un local alternatiu als okupes.

El regidor del districte de Gràcia, Eloi Badia, ha explicat aquest dimarts que “el que ens comunica el propietari és que estem davant d’un preu de compra, que se situaria per sobre dels 500.000 euros”.

Badia, que s’ha reunit amb el propietari del local, ha precisat que l'empresari Manuel Bravo Solano “això que “haguem de desestimar aquesta idea, que havia sorgit”. “Aquest camí l’hem descartat perquè ens trobem d’avant un preu desorbitat”, ha conclòs.

Finalment, el regidor de Barcelona en Comú ha assenyalat en roda de premsa que la solució podria passar per “trobar un espai alternatiu perquè el projecte es pugui desenvolupar”.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#16 sid, bcn, 01/06/2016 - 11:55

els okupes no podens ser anarkistes si porten banderes nacionalistes com la q surt a la foto, aixì doncs deuen ser socialistes. Podriem dir, per lògica, q si son socialistes i nacionalistes. Podrien dir al seu partit, partit socialista i nacionalista dels treballadors del poble, no?

#15 sid, bcn, 01/06/2016 - 11:52

volen cobrar taxes a les empreses de mudances però fan un gratis total per els okupes i els manters. Els okupes són dels seus i tots els polítics regalen diners als seus (corrupció?), però pq ajueden a màfies q exploten els treballadors se m'escapa, corrupció?

#14 Resistencia, Catadisney estrellada, 31/05/2016 - 21:32

Miles de jóvenes preparados han tenido que marcharse a buscarse la vida fuera( y a pagarse el alquiler) y mientras el problema aquí es buscarles la vida a los vagos e improductivos so amenaza de violencia.
Esta sociedad está enferma.

#13 Bernat, BCN, 31/05/2016 - 20:20

El futur està clar: ser OKUPA i MANTERO.
Si ets okupa i el Trias és alcalde, et paguen el pis i tots els consums
Si ets mantero i la Colau es alcaldessa et deixen treballar sense pagar impostos.
El millor és que Trias sigui aliat de la Colau o la Colau, de Trias. D'aquesta manera vius gratis a BCN.

#12 Tiki-taka, Totesmeu, 31/05/2016 - 20:02

Home! hi ha un tio que té mes cuartos i tantes propietats i pisos i locals que el Bill Gates, es diu: Benet Salellas. Potser ell podria comprar l'edifici i deixar-lo (donar-lo) a les companyes de la CUP, i que en facin oCUPació, cosa molt bona per a totes... apa! Mira aquí http://bit.ly/1Vt8HRs