Publicitat
Política · 18 d'Agost de 2017. 21:53h.

L’Ajuntament responsabilitza a la Generalitat que no hi haguessin pilones a les Rambles

Pisarello assegura que ho ha fet “sempre que se li ha requerit”

L’Ajuntament responsabilitza a la Generalitat que no hi haguessin pilones a les Rambles

Piuada de Pisarello

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello, ha negat que el consistori s’hagi oposat a la instal·lació de pilones a les Rambles i als principals punts de massificació de la ciutat com a mesura de seguretat contra possibles atemptats. Pisarello ha assegurat a través del seu compte de twitter que “mai l’ajuntament de Barcelona s’ha negat a posar pilones”. “Sempre que se li ha requerit, ho ha fet”, ha reblat el primer tinent d’alcalde.

També ha afirmat que “les mesures de seguretat antiterrorista les determinen els responsables d’interior. L’Ajuntament col·labora i aplica aquestes instruccions”. D’aquesta manera, Pisarello respon a les crítiques per la manca de pilones a les Rambles, malgrat que el Ministeri de l’Interior va recomanar instal·lar barreres físiques de protecció per evitar atemptats similars als de Niça i Berlín.

La direcció general de la Policia, a més, aconsellava col·locar grans testos o pilones als espais públics massificats per dificultar l’entrada de vehicles. També proposava permetre només l’accés controlat als que estiguin degudament autoritzats.

2.png

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#18 Javier , Madrid, 22/08/2017 - 18:55

Qué pena, qué vergüenza, echar la culpa a los demás y jugarse la vida de los ciudadanos porque siempre habrá dinero para la independencia y no para sanidad o seguridad. Dicen que tenemos lo que nos merecemos. Los catalanes deben dar prioridad a sus intereses básicos y fundamentales como son la salud y la vida. Vaya lavado de cerebros. Votad igual.

#17 Mel, Barcelona, 21/08/2017 - 12:00

Lo de no poner los bolardos porque quitan libertad es para mear y no echar gota. Que no fuese para impedir que los coches aparcasen que los habría por decenas: Como ejemplo, calle Puig-Reig en Barcelona: no llega a 100 m y es para ver en Street View el despliegue de bolardos, jardineras y bancos individuales

#16 Albert Escarré Puig, Barcelona, 20/08/2017 - 17:30

#16

Gerardo Pisarello, antes de hablar infórmate. Después de lo de Niza, Bruselas, etc. es el SENTIDO COMÚN, SENY QUE HABÉIS PERDIDO. El Ministerio de Interior , lee el periódico El País, ya os lo advirtió hace tiempo, pero vosotros... ¡Mira estoy con vosotros, LA CULPA DE TODO LA TIENE MADRID, QUE OS ROBA.....

#15 Joan, Barcelona , 19/08/2017 - 19:46

Senyor Pisarello, això són excuses de mal pagador. En comptes d'inhibir-se de la qüestió i tenir aquesta actitud totalment passiva, si la Generalitat no volia posar les pilones, l'Ajuntament havia d'haver-hi insistit. I portar l'assumpte fins on calgués: Al parlament espanyol o on sigui

#13 DaniD, Barcelona, 19/08/2017 - 16:26

Estic d'acord, qui governa l'Ajuntament de BCN són uns veritables inútils. Prendre mesures de protecció per evitar atemptats com els de Niça, Berlin o Londres no requereix l'autorització ni de la UE, ni de Rajoy ni de cap altre govern. Colau hauria de dimitir ja!!!