Publicitat
Política · 17 de Maig de 2022. 09:35h.

L'alcaldabe del PP per Barcelona elogia ERC

Josep Bou defensa “fer camí” amb els republicans

L'alcaldabe del PP per Barcelona elogia ERC

El líder del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, en una entrevista a RTVE, ha elogiat que ERC "ha canviat" i "està més per la labor”. "No veig amb mals ulls poder fer camí. S'ha de comptar amb ERC”, ha dit.

També ha reconegut que “m’agradaria sentir-me més recolzat" i en aquest sentit ha assenyalat el líder del partit a Catalunya, Alejandro Fernández. Bou ha dit que repetiria com a alcaldable de Barcelona si el partit li fes més costat.El dirigent ha reconegut que s'ha emportat una "certa decepció" de la política en general, atès que “per sobre de tot, hi ha interessos personals".

D’altra banda, ha puntualitzat que no ha acusat a ningú sobre l'incident amb el seu cotxe, però diu que segueix dubtant. "Encara no tinc l'informe. No he acusat a ningú”, ha assenyalat.

Finalment, ha admès que també hauria donat els seus vots per evitar que Maragall fos alcalde, tot i que creu que seria millor batlle que Colau "a molts nivells”.

També ha criticat l'espionatge del CNI a l'Ajuntament de Barcelona. “Em sap molt de greu. Això és democràcia. No han de ficar-hi la mà per res”, ha lamentat.

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#23 Francisco, Rubi, 18/05/2022 - 13:17

Otro del PP perfectamente prescindible.Amb aquests no Hi anirem en lloc

#22 Marga, San Cucufate del Valles, 18/05/2022 - 08:49

Tantas revelaciones de Villarejo y el PPodrido=cloacas del estado español, lo han desestabilizado, pobrecito.

#22.1 pepe, andorra, 18/05/2022 - 11:41

y de todo lo q ha largado Villerjo solo te quedas con lo del PP? Pq hay implicados Bancos y grandes empresas en la contratacion de este señor para espiar, por no hablar de los encargos q le hizo el PSOE, q de eso se pasa de puntillas y la prensa del regimen lo silencia. Pero es lo mismo q los peperos.El Pp esta ahi para llevarse las tortas de todos

#21 Un moro, Barcelonistan, 17/05/2022 - 22:29

Salam-u-alaikum, Sr. Bou,ya qui cambiar yo invitar a la mizquita del Raval y tu probar cus cus de cena. Yo tiner chilaba di sobra para ti, paisa. Yo votar Vox siguente dumingo. Tu no importar. Ser amigo .Qui Alá sia contigo

#20 Fran, Calomge, 17/05/2022 - 19:42

Un partido Ario, xenófobo y Totalitario y según usted se puede pactar, vamos muy bien Sr. Bou, al final lo único que interesa es seguir xupando del bote. Lo mas gracioso de todo que con VOX nada de nada porque ello son lo peor aunque tampoco me sorprende estos del PP, PSOE son las txatxas de los Arios

#20.1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 17/05/2022 - 21:42

Pues a mi me parece que, lo haya hecho consciente o inconscientemente, estas declaraciones son la mejor manera de hundir a los Embaucadores Regolpistas de Ciniqueras.

#19 Un chino, Balcelona, 17/05/2022 - 19:17

Sr. Bou, si se letira y deja el campo lible a Vox le invitamos a una chelvecha en el bal Tan Dao Bien.