Publicitat
Política · 11 de Maig de 2019. 12:45h.

L’alcaldable de Vox jura bandera

També el senador de Ciutadans Javier Alegre

L’alcaldable de Vox jura bandera

El diputat electe del Congrés i alcaldable de VOX, Ignacio Garriga, i el senador de Ciutadans, Francisco Javier Alegre, han jurat bandera a Barcelona. L'acte s'ha celebrat a la Caserna del Bruc i hi han participat unes quatre-centes persones.

L'acte ha estat presidit pel Tinent General Fernando Aznar Ladrón. Les autoritats que han participat el secretari segon de la Mesa del Parlament David Pérez, el cap Superior del Cos Nacional de Policia a Catalunya José Antonio Togores, el Comissari dels Mossos d'Esquadra Joan Portals, l'intendent de la Guàrdia Urbana José Àngel Burrel; Consol d'Albània, Mónaco i Kazakhstan; que han estat acompanyats per autoritats civils i militars de Barcelona.

La jura de la bandera espanyola per a civils es fa amb l'objectiu que els espanyols sense vinculació amb les forces armades "puguin manifestar el seu compromís amb la resta d´Espanya, prestant el jurament o promesa davant la bandera", segons l'Exèrcit. Per poder-ho fer, només s'han de complir aquests requisits: ser espanyol, tenir més de 18 anys i no estar inhabilitat per cap sentència judicial ferma.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Menjamela Grandi, Anapurna, 13/05/2019 - 10:27

Viva España!!!

#2 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 11/05/2019 - 23:27

Se sabe de algun musulman o nous catalans que haya jurado la bandera del pais que les da de todo y más ?.
Solo uno, ...ninguno.

#1 Lo catalanet del Prat llobregat, El Prat , 11/05/2019 - 21:34

Mu vie otro e panyo lito ma ja ja ja ja i ls indepes pujant 5 sients mes a madritzt

#1.1 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 12/05/2019 - 09:48

Y no te parece curioso que después de declarar la independencia sigan yendo a Madrid a rendir pleitesía a un país extranjero (según vuestra propia jerga) y juren su constitución para tomar el cargo? Será que ho teniu a tocar, como desde hace siete años