Publicitat
Política · 28 de Juliol de 2010. 15:05h.

L'alcaldable del PP es peronsarà contra Joan Puig

"En dos anys m'hauré personat contra dos càrrecs d'ERC"

L'alcaldable del PP es peronsarà contra Joan Puig

Alberto Fernández, en una imatge d'arxiu

El president del Grup Municipal Popular a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández, ha assegurat que "es presentarà com a acusació particular contra els autors d'aquesta suplantació d'identitat en la Consulta de la Diagonal". Ha apuntat que "si finalment l'Ajuntament materialitza també aquesta acusació particular, la realitzaria de forma conjunta".

El líder popular ha assegurat que "no hi pot haver impunitat davant d'una violació del que és essencial en democràcia, el vot, i és per això que s'ha de castigar amb la màxima severitat i exemplaritat lluny de penes laxes i febles".

D'altra banda, el líder popular ha recordat que "aquesta suplantació posa de manifest la vulnerabilitat i fragilitat d'un sistema de votació que va costar car i ha suposat una pèrdua de credibilitat per a la ciutat," Ha afegit que "aquesta nyap en forma de consulta de la Diagonal pactada entre Hereu i Trias ha de servir perquè aquest fracàs que va costar un ronyó no es torni a repetir".

Fernández Díaz ha apuntat que aquesta no és la primera vegada que es personi en els tribunals davant d'un càrrec o excàrrec d'ERC. Ha recordat que "fa un any vaig haver d'anar als jutjats a mantenir la meva acusació contra un candidat d'ERC a les últimes eleccions municipals per amenaçar de mort en ocasió de la Diada de Catalunya, en l'ofrena al Monument de Casanovas, que finalment va ser condemnat pels tribunals".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat