Política · 16 de Desembre de 2009. 21:30h.

L'alcalde d'Arenys desmenteix López Tena

Móra acusa el notari d'enviar "globus sonda" sobre la retirada de la ILP

L'alcalde d'Arenys de Munt, Carles Móra, ha assegurat que no li ha dit a Alfons López Tena que retirarà la Iniciativa Legislativa Popular (ILP), que va presentar dilluns al Parlament, per fer possible la convocatòria d'un referèndum sobiranista vinculant. Móra ha dit que "mai de mai m'ha preguntat: 'escolta, la retiraràs?'. mai de mai. En el món de la política s'envien globus sonda per veure com contesta un o l'altre. Això és lícit. Si som seriosos i democràtics caldrà esperar la resposta del plenari".

La reunió dels representants de les diferents entitats sobiranistes es farà aquest dissabte en un municipi encara per determinar. Móra ha afegit que "personalment, va bé (el manteniment de la ILP) perquè manté una pressió en la qual ningú es podrà adormir". I ha convidat "els nostres electes" a tirar endavant la iniciativa.

Carles Móra, a l'acte celebrat a la seu de l'Òmnium aquest dimecres
Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Lluis, bcn, 18/12/2009 - 11:57

Kropotkin: qui es que te esta pagant un sou per estar tot el dia, a totes hores, bordan en els mitjans catalans? l'ABC, El Mundo, La Razón, El Jiménez Losantos? O potser La Falange?

#15 Lluis, bcn, 18/12/2009 - 11:53

Sr. Mora es va equivocar de totes totes al demanar l'ILP. Vosté es va posar tot solet per endevant de tot el mon sobiranista i ara es el capdevanter d'un suicidi anunciat. Es molt loable el seu voluntarisme peró no ho es el seu unilateralisme. Pari ja.

#14 Ramon, Girona, 17/12/2009 - 11:38

Aquest professoret d'en Mora ja ha tingut el típic atac de vanitat. Ara que teniem Reagrupament en marxa, ja ha de sortir l'egocèntric de torn.

#13 Kropotkin, Vic, 17/12/2009 - 11:02

Por cierto, su estilista deberia vigilar que no salga en los medios de comunicación con este look tan SA-Obergruppenführer.
Luego se quejan de que les llamemos nazionanistas...

#12 Farts de messies, Sabadell, 17/12/2009 - 10:48

Carretero : si presentes aquest cretí de cap de llista a Barcelona que us voti Rita.