Política · 14 de Desembre de 2009. 15:01h.

L'alcalde d'Arenys prepara un partit

López Tena li retreu que ha "treballat per l'interès propi" amb les consultes

L'alcalde d'Arenys de Munt i membre de la coordinadora per les consultes, Carles Móra, ha reconegut que té intenció de formar una candidatura, juntament amb Uriel Bertran, que opti a les properes eleccions al Parlament. Entrevistat per Manel Fuentes a El matí de Catalunya Ràdio, Móra ha considerat que "això no vol dir treballar per l'interés propi".

"Per l'interés polític propi sí", l'ha tallat López Tena, que es trobava també en antena. Móra ha recordat que "sempre he estat col·laborant amb totes les entitas que han volgut aportar un plus al país".

Fuentes li ha preguntat si "això vol dir vostè i el senyor Uriel Bertran pensen a formar un partit polític?". "Estarem al capdavant de qualsevol formació que vulgui aportar coses a Catalunya", ha afegit, a més d'indicar que "això vol dir un sí categòric".

Carles Móra, amb López Tena i Uriel Bertran, en una imatge d'arxiu
Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 esteve, badalona, 16/12/2009 - 09:31

Nois, l\'Uriel és diputat d\'erc, donarà suport als pressupostos i va votar Montilla president (amb un 25% de vots aprox). COntinua a la mamella del parlament pq l\'únic que té al currículum és entrenar nens a bàsquet.. vigila Carles!

#19 Alcampelló, Barcelona, 15/12/2009 - 18:44

Si López T.se tranquiliza y piensa fríamente verá que ahora, con la crisis de todo tipo, es buen momento para montar tu propio partidito y probar en el mercado del voto. La gente va menos a votar, eso sí, pero de la política se vive cada vez mejor.

#18 Carles Oriach i Font, Terrassa, 15/12/2009 - 12:25

Fixeu-vos on diu que seran: AL CAPDAVANT. No pas al darrera, posant-hi el coll, sinó davant de tot!
Si no són capaços d'anar a cap altre lloc, que no parlin d'unitat, que per aconseguir-la tothom ha de saber renunciar.

#17 Empresari, Barcelona, 14/12/2009 - 23:09

Nosotros los empresarios estamos sufriendo a los independentistas, sres. que se jactan de conocer el sentir del pueblo, que incumplen resoluciones de la ONU ( 14.12.60 ) ¿ Deseáis que nuestras empresas se marchen de Catalunya ?. Dar una razón más y...

#16 Josep, Barcelona, 14/12/2009 - 19:24

Tenien raó aquells que m'explicaven com era l'Uriel.Encara s'han quedat curts.A ERC sols li donen suport elsq uesón unsambici os os com ell.Fins i tot un dels seus que va del mateix pal: el Loro de l'E ixample l'ha deixat