Publicitat
Política · 7 de Març de 2014. 12:03h.

L'alcalde de Guissona insta el PPC a "no aferrar-se a les mentides"

Casoliva insisteix que l'oficina dels Mossos "mai ha estat operativa"

L'alcalde de Guissona insta el PPC a "no aferrar-se a les mentides"

Xavier Casoliva, alcalde de Guissona (Foto: http://www.alcaldes.eu)

L’alcalde de Guissona, Xavier Casoliva, ha tornat a desmentir el PPC, que va denunciar una estelada en una oficina dels Mossos d’Esquadra del municipi, i l’ha instat a “no aferrar-se a les mentides" perquè, segons afirma, aquesta "mai no ha estat operativa”.

Casoliva, en un comunicat enviat a e-notícies, ha expressat que l’oficina policial és “un projecte no acabat” perquè si hagués estat operativa “hi hauria mobiliari, línia privada de dades per les comunicacions, ordinador... I no n’han posat mai!” “Bé, sí, el que hi han posat és un cartell“, lamenta.

L’alcalde també posa de manifest que el directori d'oficines i comissaries dels Mossos ubica l’oficina “a la plaça del Vell-pla -a la Biblioteca-“ i afegeix que “el local on estava la placa dels Mossos està situat a l'altra punta del poble, concretament a l'avinguda de Cervera -al local d'entitats-“.

També fa referència a la carta que el PPC té d'un intendent a un ciutadà i remarca que “en cap moment no els diu que sigui l'oficina dels mossos, parla de l'oficina dels vigilants municipals de Guissona”.

Finalment, Xavier Casoliva explica que van retirar el cartell aquest dijous i demana al PPC que “ajudi la vila de Guissona” i demani a la Conselleria d'Interior que “posi en funcionament la oficina que no ha funcionat mai”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#3 CONTRA La LEGALIDAD Internacional ................, CONTRA el separatismo y la sedición....., 07/03/2014 - 15:37

Tanto La UNIÓN EUROPEA (=U.E.) como Los ESTADOS UNIDOS (=U.S.A.)...están en CONTRA de un "referendo" ILEGAL o "D.U.I." en Cataluña,...porque va CONTRA La LEGALIDAD INTERNACIONAL,...aparte de ir, también, CONTRA Las LEYES y el Marco Jurídico LEGAL del Estado de DERECHO...(=Aplicar Art.155).....

#2 Anna , Cervera, 07/03/2014 - 14:50

Em pot explicar com pot ser que fa un mes l'intendent dels Mossos reconeixia que hi havia activitat? I si no vaig errada, el Sr. Cosconera, d'ERC com vostè i de Guissona és diputat com la Sra. Xandri, per què no demana ell al seu soci de Govern aquesta oficina que "suposadament" no ha funcionat mai?

#1 Atur Mas, hay mucho paro, y la sociedad civil no existe,Farsantes!, 07/03/2014 - 13:20

El que és una vergonya és que els darrers 4 alcaldes de Guissona han estat empleats de La Cooperativa de Guissona, propietari de Jaume Alsina, autpentic alcalde de Guissona. Per tant sr. Casoliva calli i passi els albarans al dia, mentider!

#1.1 leixerit, BCN, 07/03/2014 - 13:49

Gairebé tot el poble i comarques adjacents viuen de la cooperativa. I sort n'hi ha per la vida que dóna, incloent l'emigració que ha provocat.. Els alcaldes no en són execpció. El model és millorable, però té el seu mèrit. I això no justifica atacar l'alcalde per dir veritats.

#1.2 Atur Mas, hay mucho paro, la sociedad civ no existe,ERC Farsantes, 07/03/2014 - 16:20

Sr. Eixerit, no has entès res. No critico que hagi estat empleat de Guissona (en l'actualitat no ho és, fa de polític professional a temps complert). Si no que el seu jefe és aquell de la famosa frase: els pollossos d'ERC mai més al govern!