Publicitat
Política · 25 de Juliol de 2020. 12:25h.

L'alcalde de Lleida qüestiona el lideratge de Torra

El president replica que són declaracions "de curta volada"

L'alcalde de Lleida qüestiona el lideratge de Torra

L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha lamentat que "era el president de la Generalitat qui havia de donar la cara davant els lleidatans" en l'anunci del confinament perimetral de la comarca del Segrià. Pueyo, en una entrevista publicada aquest dissabte a La Vanguardia, ha manifestat que "una ciutat de 140.000 habitants ha de ser consultada".

"Encara avui crec que era el president de la Generalitat el que havia de donar la cara davant els lleidatans. Jo li vaig demanar però no va voler o no va poder. A la sortida vaig tenir una trobada poc agradable amb un representant de el comerç local. Jo estava tan irritat i enfadat com ell" ha revelat l'alcalde.

"Per a mi va ser un cop molt dur i vaig expressar la meva irritació als consellers. Una ciutat de 140.000 habitants ha de ser consultada. Buch i Vergés van venir a Lleida perquè una decisió com aquesta no pot anunciar a Barcelona" ha explicat en l'entrevista.

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha replicat Pueyo en una piulada assegurant que són unes declaracions "sense cap fonament de veritat" i ha afirmat que "no entraré en polèmiques de curta volada".

"Lamento enormement aquestes declaracions del Paer en Cap de Lleida, sense cap fonament de veritat. Com a President, no entraré en polèmiques de curta volada. Tota la ciutadania sap que la meva única prioritat és salvar vides i futurs de tots ciutadans del país. I així seguiré" ha apuntat en la piulada.

30981-piulada.jpg

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 Mur, Barecelona, 27/07/2020 - 11:44

Otro sinvergüenza que cambia el discurso a conveniencia mientras un electorado analfabeto y miserable le sigue dando premio.

#3 Ojotuerto, Calafell.tab, 26/07/2020 - 09:12

Ya lo explica el Dr. Simón, por todos ustedes. UNO x cien de ustedes.

#2 Destonyer2.0, Barcelona, Tabarnia, España, 25/07/2020 - 13:47

Lo lamento por la gente de Lérida. Les deseo lo mejor, siempre serán vecinos de los Tabarneses y estoy seguro de que mantendremos buenas relaciones de vecindad. Ellos han decidido votar a gobernantes catetos, corruptos y xenófobos, es su responsabilidad y su problema. Un consejo limpiar vuestra basura.

#1 Curta volada, Barcelona, 25/07/2020 - 13:38

Al president de curta volada, salvavides i salvapàtries se li acumula la feina covid19 i és natural que no tingui temps de visitar el Segrià, què més voldria ell