Publicitat
Política · 28 de Juliol de 2012. 18:50h.

L'alcalde de Londres dóna per fet el rescat

"Guanyarem més medalles que les que es necessiten per rescatar Grècia i Espanya"

L'alcalde de Londres, Boris Johnson, s'ha burlat de la situació econòmica de l'Estat espanyol i ha afirmat que "guanyarem més medalles d'or, plata i bronze que les que es necessiten per rescatar Grècia i Espanya".

El recentment reelegit en el càrrec pels ciutadans de la capital britànica ha inclòs aquest comentari en un discurs pronunciat a Hyde Park, durant la recepció oficial de la flama olímpica que demà encendrà el peveter.

En el seu discurs també ha dedicat unes paraules al candidat republicà a la Casa Blanca, Mitt Romney, que va criticar la seguretat del Jocs.

En aquest sentit, ha apuntat que "he sentit que hi ha un tipus anomenat Mitt Romney que vol saber si estem preparats per organitzar els Jocs. Vol saber si estem preparats. Estem preparats? , és clar que ho estem".

Boris Johnson
Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#7 Farabund Ros de Llongueras, Sitges, Miami i Key West, 29/07/2012 - 20:16però què li ha passat al medallles, ha perdut part de la roba en un discoteco de Sitges i l'hem d'enviar els millors dels nostres mossos perquè els rescatin?

#5 Salva, Gibraltar (Gran Bretanya), 29/07/2012 - 04:41

Espanyolufos que això s'acaba. La intervenció total d'espanya serà el deronant final per la independència de Catalunya i Euskadi. Sense nosaltres us esperen anys terribles de misèria i atur!!!

#4 Emeteria, Barcelona, 28/07/2012 - 21:14

Ser británico y estúpido se demuestra perfectamente compatible.

#3 Pocasoltes, Barcelona, 28/07/2012 - 19:22

No entiendo a que vienen estos comentarios anteriores despectivos referentes a la "mierda" y Catalunya. ¿Cómo se puede ser tan grosero? ¿Es que un dia hablarán de la fotosíntesis y dirán que Catalunya es una mierda? ¿Cómo se puede estar tan enfermizamente tan obsesionado?

#2 JJJ, BCN, 28/07/2012 - 19:22

El dia que caigui l'Estat Espanyol, les seves lleis ja no seran d'obligat acompliment per el qual, el nou ordre totalitari imposat per les armes i la mort serà el destí que un altre cop patirà la nostra terra. Suposo que esteu preparats per aquest moment que tenim tan a prop? Despres no ploreu.

#2.1 El azote de los necios, Barcelona, España., 28/07/2012 - 23:12

Yo creo que no son concientes que si eso sucede, más de uno de los que aquí escribe estará a dos metros bajo tierra tanto de un lado como de otro...seguid jugando con fuego.... yo no pienso estar para verlo ni vivirlo.