Publicitat
Política · 24 de Juny de 2011. 08:58h.

L'alcalde de Mollet acusa ICV de "manipular" els indignats

Monràs considera que el model dels indignats està "esgotat"

L'alcalde de Mollet acusa ICV de "manipular" els indignats

L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs

L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs (PSC), ha assegurat que els indignats que van increpar-lo i perseguir-lo durant dos quilòmetres –a la sortida del ple en què es van aprovar el seu sou per a aquest any– han estat "manipulats" per ICV-EUiA.

Monràs ha acusat els ecosocialistes d'irresponsables per haver filtrat a la premsa una informació que "no era del tot certa" –en referència a una notícia publicada al diari 'El País'– sobre els sous d'aquesta legislatura.

L'alcalde ha explicat que té la "consciència molt tranquil·la" perquè els sous de l'equip de govern han quedat congelats i perquè ha dotat a l'oposició dels recursos econòmics necessaris per poder fer la seva feina. Monràs ha avisat els indignats que el seu model "està esgotat".

Després del ple, l'alcalde va anar a peu des de l'Ajuntament fins al Centre Cívic de can Pantiquet, on tenia una reunió. Durant tot el trajecte, que va durar uns 25 minuts, va ser seguit, increpat i insultat pels indignats que acampen davant l'Ajuntament. Monràs va estar custodiat en tot moment per la Policia Local i els Mossos d'Esquadra. "Vaig considerar que aquestes persones no podien entorpir allò que forma part de l'agenda del municipi", ha explicat.

L'alcalde, de totes formes, creu que el model dels indignats està "esgotat" i demana que creïn "altres models" per generar més participació ciutadana. En la mateixa línia, demana que aquest moviment no estigui manipulat per cap partit polític.

Com a resposta a aquestes declaracions, ICV-EUiA ha anunciat que estudia emprendre "accions legals" contra Monràs. La portaveu del grup municipal d'ICV-EUiA, Noemí Fernández, nega haver filtrat cap document a la premsa i assegura que la intenció de l'alcalde era atribuir-se un sou de 78.000 euros anuals bruts, i no de 65.000 euros bruts com finalment es va aprovar en el ple d'aquest dimecres. Fernández diu que "pot entendre" els 300 indignats que van seguir, insultar i increpar l'alcalde. I manté que "no és culpa d'ICV-EUiA" que els indignats el seguissin per tot el municipi.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Isabel, Barcelona, 25/06/2011 - 13:53

Sí,el modelo de los indignados está agotado.Claro que sí.En cambio su modelo,el de Monrás,es el futuro de este país.Su desisnterés en el servicio público,su austeridad salarial,es sin duda el modelo que nos sacará de esta crisis en la que también, sí, nos han metido los indignados.

#13 Isabel, Barcelona, 25/06/2011 - 13:47

Claro, claro.Están manipulados.Ahora resulta que la gente es tonta y no tiene ojos en la cara para ver y juzgar por sí misma los atropellos y desvergüenzas de impresentables y sinvergüenzas como este tal Monrás.Los culpables siempre son los demás.La madre que los parió.Qué jeta tienen.

#12 Bacus, Sort, 25/06/2011 - 11:34

El què està esgotat es l'abús constant i sistemàtic dels polítics envers la societat. Fora tots !.

#11 Pimpollo, Vic, 24/06/2011 - 16:45

Monràs es un cachondo jajajaj Acampar en Pza Cat es un modelo agotado. Lo que tiene recorrido es que el alcalde de un pueblucho se asigne un sueldo equiiparable al de un alto ejecutivo de la IBM

#10 Pepito, MiR, 24/06/2011 - 13:36

Que curioso II:
https://docs.google.com/viewer?a=v

#10.1 Pepito, MiR, 24/06/2011 - 13:38

https://docs.google.com/viewer ?a=v