Publicitat
Política · 18 de Maig de 2019. 18:03h.

L'alcalde de Nova York dóna suport a Colau

Bill de Blasio es postula com a candidat demòcrata per a les presidencials

L'alcalde de Nova York dóna suport a Colau

L'alcalde de Nova York, Bill de Blasio, ha signat una carta oberta de suport a l'alcaldessa Ada Colau juntament amb dues-centes entitats i personalitats internacionals. Es dona la circumstància que Bill de Blasio, va anunciar aquest mateix dijous que presentava la seva candidatura a les eleccions presidencials nord-americanes de 2020. L'alcalde de Nova York competirà amb altres 22 candidats demòcrates a les eleccions primàries del partit.

Barcelona en Comú ha fet pública aquest dissabte la "Carta oberta als veïns i veïnes de Barcelona" que aposta per la reelecció d'Ada Colau com a alcaldessa de la ciutat i que compta amb la signatura de 200 personalitats de l'àmbit internacional. Entre els signants, es troba Dilma Rousseff, expresidenta de Brasil; Noam Chomsky, filòsof i lingüista; Naomi Klein, periodista; Judith Butler, filòsofa; Susan George, politòloga; David Harvey, antropòleg, i la sociòloga Saskia Sassen.

"Barcelona és un referent global d'una ciutat valenta, ecologista i feminista. És per això que és tan necessari defensar Barcelona i l'alcaldia d'Ada Colau. Perquè el pròxim 26 de maig ens enfrontem a un mateix repte global: governar per a la majoria o governar per a uns pocs" afirma la missiva.

51949-colau.jpg

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 Chris, Lleida, 21/05/2019 - 02:04

Otra temporada con Colau, y Barcelona acabará siendo como San Francisco, recordando todo lo que pudo ser y lo que terminó siendo en manos del socialismo, como pasó allá.

#9 FERRANOT, BARCELONA, 20/05/2019 - 09:49

Cómo se nota que estos pijoprogres no han sufrido algunas de las políticas de la Colau en lo referente a ocupaciones de inmuebles o a vendedores ilegales.

#8 Kropotkin, Vic, 19/05/2019 - 17:26

No me extraña que un indocumentado como Trump les machaque. Vaya prigao el de Blasio... Jua, jua, jua,...

#7 Cris, Barcelona , 19/05/2019 - 10:33

Como se nota que no viven en Barcelona y ven la degradación que ha sufrido comparativamente desde que Colau está. Es vergonzoso

#6 Doctor, Barcelona, 18/05/2019 - 23:26

Pues si tanto la apoya, que se la lleve y le de un carguito, y gratis también le enviamos a la Gala Pin. Cuando Bill de Blasio pierde la alcaldía que no las devuelva.