Publicitat
Política · 25 d'Agost de 2011. 12:29h.

L'alcalde de Salt adverteix que alguns imams "no prediguen la integració"

Torremadé considera que "aquest país és molt acollidor, però a vegades es passa d'acollidor"

L'alcalde de Salt adverteix que alguns imams "no prediguen la integració"

L'alcalde de Salt i president de la Diputació de Girona, Jaume Torremadé, en una foto d'arxiu

L'alcalde de Salt i president de la Diputació de Girona, Jaume Torremadé, ha criticat la presència del líder de la formació ultradretana, Plataforma x Catalunya, Josep Anglada, durant el ple municipal on es va aprovar la moratòria per obrir nous centres de culte.

En declaracions a Rac1, ha manifestat que "Anglada ve a Salt a calar foc a la convivència i se n'anirà". Tot i això ha criticat que "aquest país és molt acollidor, però a vegades es passa d'acollidor".

En aquest sentit, ha apuntat que "fa 6 o 7 anys les noies musulmanes se les veia occidentalitzades a Salt. Ara no. El gran grup d'immigrants que hi ha, ha fet que arribin imams. I alguns d'aquests imams no prediquen la integració, sinó la segregació".

Per últim, ha assenyalat que "la majoria de la immigració no treballa a Salt, però els serveis i la religió els hem d’oferir nosaltres" i ha afegit que "penso introduir l'índex d'immigració com un factor a l'hora de repartir les ajudes dels municipis als propers pressupostos de la Diputació".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#13 INDIGNADO, BARCELONA, 27/08/2011 - 22:27

***NO:

-Este país, de acogedor no tiene nada. Se acoge porque no hay más remedio. Sólo hace falta leer estos foros.

-Este país tiene el dudoso honor de tener el primer partido oficialmente xenófobo del Estado (PxC), que incita a la violencia día sí, día también.
¿De eso no hablamos?

#12 Terraxa, Terrassa, 27/08/2011 - 18:43

Alguns imams?
Llegiu l'Alcorà i veureu que l'Islam NO predica la integració (com la majoria de religions, clar). Un musulmà que prediqui l'integració estaria traïnt la seva religió.

#11 Faithless, Barcelona, 25/08/2011 - 21:44

Aquest Torramadé té el cap molt ben moblat. El mal de l'Islam és que qualsevol indocumentat pot sr imam d'una mesquita i predicar l'odi, la incultura i el retard. Tot això amb el beneplàcit dels tòtil d'ICV i el seu suïcida pijoprogressisme.

#10 joan, canet, 25/08/2011 - 21:06

Integració? No ho esperem pas. Però el problema no són els imams sinó els propis catalans multiculturalistes, gilipolles. Sobretot els miserables d'IC estan ben contents. I si per anar a votar et demanaren parlar català? Oh racista, xenòfob, etc...

#8 Tomppa, Sabadell, 25/08/2011 - 16:56

De quin universitat han sortit imans per educar la gent ?

#8.1 JAJAJAJAAA, barcelona, 25/08/2011 - 18:36

de la meteixa que surten els cures catolicos