Publicitat
Política · 11 de Juliol de 2011. 10:46h.

L'alcalde de Salt no vol que els marroquins votin

Considera que "augmentarà diferències i farà la gestió més complexa"

L'alcalde de Salt no vol que els marroquins votin

Jaume Torramadé

L'alcalde de Salt i president de la Diputació de Girona, Jaume Torramadé, en una entrevista a El món a RAC1, s'ha oposat a que els marroquins poguin votar atès que "votar a les municipals augmentarà diferències i farà la gestió més complexa. Per quina raó a les municipals sí, i a les altres eleccions no?".

"A les municipals es pot incidir de manera més marcada perquè la força és del més potent, de qui més representa. Accentuarem diferències, entrarem en conflictes religiosos, i no m'agradaria trobar-nos”, ha augurat.
 
Sobre limitar el nombre d’immigrants als municipis, ha afirmat que “evidentment que s'aixecarà polèmica a Girona. Però sols no podem. Fa 10 anys en plena bonança no me’n vaig sortir. Ara ho torno a intentar. No és un problema de Salt, és de país”.

Publicitat
Publicitat

47 Comentaris

Publicitat
#33 Tiè, Paisos Catalans, 12/07/2011 - 23:59

Bé,sí;que vagin a viure a casa dels qui els hi dóna feina,amb sous de porqueria,precarietat laboral,ect.
Sí,és un problema de pais,per això n'han fet venir tants els que tant ens estimen.En podrien anar a viure una bona colla a casa del que deia:España va bien"

#32 angel, cardedol, 12/07/2011 - 22:33

A veure, en que quedem, es xenofob o no? Doncs que voti al PxC. Visca PxC

#31 ccc, bcn, 12/07/2011 - 12:40

crec que el Sr Àngel Colom i Colom estava treballant per guanyar vots d'immigrants i convertir-los a la fe independentista amb 30 monedes. Deus estar content de que puguin votar. Potser això es fruit del recolzament de CiU a Zapatero

#30 Julio, Barcelona, 12/07/2011 - 11:05

Los periodistas y las izquierdas que se lo hagan mirar. Hoy en matins de TV3 llegó a que 99% le diesen la razón al Alcalde.

#29 La unica solucio es PXC, girona, 12/07/2011 - 09:48

La unica solucio que tenim en aquest pais es votar a PX C. Que son els unics que no els hi tremola el pi¡ols debant de la inmigracio.Ja que la inmigracio quan mes malament es porten mes privilegis els hi donem en detriment de les persones del pais ,que l´unic que sabem fer es pagar impostos .