Publicitat
Política · 22 de Febrer de 2013. 11:39h.

L'alcalde de Sant Hilari renuncia "a la política"

Robert Fauria dimiteix en veure's "sobrepassat" per la imputació en el cas Pokémon

L'alcalde de Sant Hilari renuncia "a la política"

Robert Fauria

El president del Consell Comarcal de la Selva i alcalde de Sant Hilari Sacalm, Robert Fauria, imputat en l'"operació Manga", ha anunciat que "renuncio a tots els meus càrrecs, a la política però no renuncio als meus ideals polítics". En aquest sentit, Fauria ha reiterat la seva vocació de servei públic.

L'alcalde de Sant Hilari, implicat en l'"operació Manga", una ramificació del "cas Pokémon", que investiga una trama de corrupció en adjudicacions públiques d'ajuntaments, ha dit que tot plegat l'ha "sobrepassat".

"El dany moral que el cas m'ha ocasionat a mi i a la meva família és totalment irreparable", ha reconegut, tot i que es declari innocent. "És molt difícil conviure amb tot allò que se m'imputa". Tot plegat, ha reconegut: "M'han portat a deixar totes les meves responsabilitats polítiques al consell comarcal i ajuntament".

Una renúncia que presentarà les properes setmanes per fer el relleu "de manera ordenada". Després d'explicar que es tracta "d'una decisió personal motivada pel meu estat anímic", Fauria ha manifestat que espera que la renúncia serveixi per treure pressió al consell i a l'Ajuntament de Sant Hilari.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Kropotkin, Vic, 22/02/2013 - 15:14

Bueno, siempre se puede hacer tertuliano de TV3 o 8TV, Eso da para mucho... Jua, jua, jua,...

#1.1 Psiquiatra/e, Sant Boi, 22/02/2013 - 19:03

Copro, les pastilles!