Publicitat
Política · 16 de Gener de 2019. 14:20h.

L'alcalde de Verges diu que la policia l'ha lesionat

Ignasi Sabater i Dani Cornellà queden en llibertat

L'alcalde de Verges diu que la policia l'ha lesionat

La Policia Nacional ha detingut l'alcalde de Verges, Ignasi Sabater, i el de Celrà, Dani Cornellà, tots dos de la CUP, a més de 9 membres del CDR, Comitè de Defensa de la República, en una operació de la Policia Nacional que investiga l'ocupació de les vies de l'AVE durant l'aniversari de l'1 d'octubre passat a Girona.

Cap a al 1 del migdia han deixat en llibertat Ignasi Sabater, alcalde de Verges i tres membres dels CDR. S'espera que la resta de detinguts vagin sortint paulatinament. Segons els advocats, Benet Salellas i Montserrat Vinyet, tots s'han acollit al dret a no declarar.

Sabaté duia una mà envenada en sortir de la comissaria. El mateix Sabater ha confirmat que ha estat una lesió que li han fet en posar-li les manilles i ha explicat que els mateixos agents l'han dut a un CAP per què l'atenguessin. Un dels detinguts que ha sortit en lliberat ha declarat a la porta de la comissaria que durant l'ocupació de les vies de l'AVE a l'aniversari de l'1-O ell no hi era.

Segons ha confirmat la Policia Nacional, hi ha una operació oberta per presumptes delictes de desordres públics que s'ha desenvolupat a Girona capital i altres poblacions de la demarcació. L'operació, segons aquest cos, continua oberta.

Segons ha confirmat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, TSJC, les detencions no han estat ordenades per cap jutge, sinó que s'han fet a iniciativa de la brigada d'informació de la Policia Nacional de Girona, arran de la investigació dels fets ocurreguts durant l'aniversari de l'1-O a l'estació de l'AVE de Girona.

L'advocada Montserrat Vinyet ha explicat a TV3 que la Policia Nacional te un atestat i una denuncia d'ADIF per les quals es va començar investigació i creuen que van ser amb les gravacions de les càmeres que van identificar les persones a qui acusen de desordres públics pel tall de l'AVE.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#25 Javier, Plasencia, 18/01/2019 - 00:16

Este indivíduo que aquí se le ve débil e indefenso ¿es uno de los machos independentistas que asaltaron el AVE? Como actor de teatro no tendría precio, él y sus secuaces. Este, como aquella cuentista en Barcelona que se quejó ante las cámaras que la policia española le habían reventado los dedos de la mano y era mentira. Embusteros.

#24 sr Pepito, Lerida, 16/01/2019 - 20:27

Seguro que también le han tocado las tetas.

#23 Kropotkin, Vic, 16/01/2019 - 20:18

Le ha roto todos los siete dedos de la mano izquierda. Se trata de un hecho habitual de los fascistas anti-manos de siete dedos... Jua, jua, jua,...

#22 PIRRON, Terrassa, 16/01/2019 - 18:54

Estos tergiversan todo . Probablemente al firmar algún documento, amablemente le habrán indicado que se lave al menos las manos. Le temen más al agua que los vampiros a los ajos.

#22.1 soloesmiopinon, Tabarnia, 16/01/2019 - 20:46

Hombre, pedirle a un cupaire que se lave es el acto de tortura más cruel que puedes realizar contra el.

#21 Alex, Barcelona, 16/01/2019 - 18:34

son patéticos, victimismo puro y duro. Un detenido dice que compró el billete para ir a trabajar y se encontró eso, que todavía guardaba el billete! Lo mismo que al que sacaron el ojo, Roger Espa (ñol) que estaba tirando ballas a la policia y luego dijo que él pasaba por ahí y recibió un pelotazo. Qué cruz tener que aguantar esta gente