Publicitat
Política · 30 de Maig de 2011. 10:44h.

L'alcalde de Vic 'planta' les víctimes d'ETA

CiU, ERC, CUP i Solidaritat no envien representació a l'homenatge

L'alcalde de Vic 'planta' les víctimes d'ETA

Anglada, durant l'homentatge

La ciutat de Vic ha recordat les víctimes de l'atemptat que ETA va cometre fa avui 20 anys contra la casa quarter de la Guàrdia Civil de la localitat, que va deixar nou morts, entre ells cinc nens.

A l'acte, organitzat per l'Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes (ACVOT), han assistit familiars de les víctimes i nombrosos veïns, però ha comptat amb l'absència de l'ajuntament i de la majoria de partits representats en ell, que han declinat participar per desavinences amb l'entitat organitzadora. Ni l'alcalde, el democristià Josep Maria Vila d'Abadal, ni les formacions de CiU, ERC, CUP i Solidaritat han enviat representació a l'homenatge.

Una regidora del PSC, a títol personal, els regidors de Plataforma per Catalunya, amb el seu líder, Josep Anglada, al capdavant, el secretari d'organització comarcal d'ICV, representants locals del PPC i el president de Ciutadans, Albert Rivera, han estat les úniques presències polítiques en el discret acte.

De fet, la representació institucional també ha estat de segona fila, ja que l'anunciada participació del conseller d'Interior, Felip Puig, s'ha substituït a última hora per problemes d'agenda. En el seu lloc, ha acudit el secretari general d'Interior, Xavier Gibert.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#19 bobi, Berga, 01/06/2011 - 22:22

Y entre los asesinos que colocaron la bomba habia uno que era de terra lliure.... ese grupo del estilo ETA pero en cutre que despues muchos de sus integrantes se pasaron a ERC...ya lo decia Yoyes... ETA utiliza tacticas del nazionalsocialismo aleman...mal asunto.Lo del alcalde...no tiene nombre...

#18 AdriaFD , Barcelona-Sants, 01/06/2011 - 20:12

Mai ho acabaré d'entendre. Ser independentista català i condemnar els atemptats d'una banda terrorista hauria de ser una cosa compatible. Els partits catalanistes/nacionalistes han de canvar el xip. Amb coses com aquesta ens allunyem encara més de la independencia.

#17 Fernando Cavestany, Barcelona, 01/06/2011 - 08:47

Viva Anglada !
Viva la Guardia Civil !
Visca Catalunya !
y Viva siempre España !!!

#16 Raymon T, Taradell, 31/05/2011 - 21:42

Deixeu estar als morts en pau, amb 20 anys ningú n?ha dit res i ara per 4 politics que
Nomes volen sortir a la foto, tenen que emmerdàreu tot. Si jo fos un familiar amb sabria greu, estic segur que amb mes d?un d?ells també.

#15 Genko, Barna, 31/05/2011 - 20:00

En esto consiste el nacionalismo. Los que no son de mi tribu son basura. Se los puede pisotear sin piedad.