Publicitat
Política · 24 d'Agost de 2011. 15:34h.

L'alcalde del Prat proposa la fusió de la FMC i l'ACM

Lluís Tejedor diu que “no té cap sentit” que n’hi hagi dues o tres

L'alcalde del Prat proposa la fusió de la FMC i l'ACM

Lluís Tejedor, en una foto d'arxiu

El alcalde del Prat de Llobregat i vicepresident de la Federació de Municipis Catalans, Lluís Tejedor, ha dit que “no té cap sentit” que n’hi hagi dues o tres organitzacions de municipis. Segons Tejedor, si aquestes organitzacions han de “defensar el món local”, “haurien de tenir les regles del joc amb una única organització municipalista”.

En declaracions a ComRàdio, sobre la possible eliminació de les diputacions provincials, Lluís Tejedor  ha qualificat la proposta com “una expressió de desorientació del PSOE”. Tejedor ha assegurat que els socialistes “no ho faran” i ha considerat que “els companys socialistes de Catalunya, no hi deuen estar d’acord”.

D'altra banda, ha apuntat que "cal molta més austeritat, s'ha de fer un "reset" respecte a quines son les prioritats, ara hi ha una situació de crisi: la prioritat ha de ser social, i s'ha de començar a caminar en la mancomunicació de serveis, sobre tot els petits municipis, i aquí hi ha un gran recorregut a fer.

Tejedor ha apostat per " construir aquesta nova política, des del punt de vista tècnic i polític, ... en funció de les afinitats polítiques, de la proximitat territorial,... Tot aquest és un camí que s'ha de fer, això no es fa per decret, però és obvi que això s'ha de fer".

Per últim, ha afegit que s’hauria de “dir quin és el cost d’aquests serveis” i iniciar un procés que concreti “què han de fer els ajuntaments en funció del seu volum, quant val això i què és el que pot garantir un país que no és ric”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Trosko, Les Borges Blanques, 24/08/2011 - 19:22

Coi, ara hi cau?? Ara que els sociates s'han quedat amb quatre racons de món per mangonejar, ara volen 'compatir' i fer de bò per no perdre més mamella. Línia Rubalcaba amb les Diputacions. Aneu a cagar, ok? Ara, al puto desert i a purgar l'estalinisme d'aquests anys 'triomfals'.

#2 Ramon, Barcelona, 24/08/2011 - 19:09

No recordo que Ciutadans pel Canvi hagi dit mai res respecte de l'Ajuntament del Prat. Però deu ser que se m'ha passat per alt.

#1 Arnau Mir de Tost, Àger, capital europea del parapent, 24/08/2011 - 18:12

A Catalunya, Asociació Catalana de Municipis, i no pas la espaÑola Federació de Municipis de Catalunya, apèndix de la Federación EspaÑola de Municipios y Provincias.