Publicitat
Política · 21 de Març de 2020. 15:52h.

L'alcalde d'Igualada també qüestiona la versió oficial de Salut

Marc Castells, de JxCat, dóna el seu suport a l'infermera

L'alcalde d'Igualada també qüestiona la versió oficial de Salut

L'alcalde d'Igualada, Marc Castells, ha defensat el personal de l'Hospital d'Igualada, un dels focus principals de COVID-19 a Catalunya, en ser requerit per la polèmica sobre l'origen del brot i ha assenyalat que el personal de centre "no és culpables de res, el culpable és el coronavirus".

Castells ha respost així a l'ésser preguntat en una roda de premsa sobre si estava dolgut per l'explicació que va donar ahir la conselleria de Salut, que va dir que el brot s'havia transmès a partir d'un clúster familiar que va contaminar als assistents d'un àpat, en la qual haurien participat diversos professionals sanitaris de l'hospital de la ciutat.

Hores més tard, i davant la protesta de la infermera suposada pacient zero relacionada amb el clúster familiar i que treballa a l'Hospital d'Igualada, que va negar haver assistit al dinar, la conselleria va especificar que el coronavirus es va estendre a Igualada a través de dos brots: el de la família de cinc membres i el del dinar.

"No podem ni volem entrar en polèmiques, creiem que no és el moment. Vull deixar molt clar que el personal de l'Hospital d'Igualada no és culpable de res, el culpable és el coronavirus", ha assenyalat.

Així mateix, ha afegit: "Hem de centralitzar la lluita i la crítica contra el coronavirus que és el que hem de combatre. Tot el meu suport al personal de l'hospital, sempre ho tindran. Estem al seu costat i no entrarem en cap polèmica que no ajuda a solucionar el problema".

Castells ha assegurat que "el nombre de morts a Igualada està augmentant i sabem que serà una evolució gradual". També ha dit que els experts es preveu que el pic màxim de contagis "no serà tant aquest cap de setmana com la setmana que ve".

De moment l'Hospital d'Igualada acumula 209 positius de coronavirus des que es va declarar el brot, dels quals sis estan greus i 24 han mort per la pandèmia. De el nombre total de casos, 91 són professionals sanitaris.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 Mireia, Igualada , 22/03/2020 - 09:15

Aquest element amb la cara ja paga. Es la personificació de l'odi del resentit, de l'enveja del miserable i sobretot te l'essencia del veritable fariseu per enganyar a tothom que se li apropa. Ara amb el tema de l'Hospital disfruta perque surt als diaris, a la radio i a la tv, perque en el fons la seva vanitat no te limit. Es un L(N)azi rabiós

#6 Recaredo, bcn, 21/03/2020 - 21:40

Vaya ejemplo pone el lumbreras del alcalde. Osea, la culpa es de la bala no del que la dispara.

#5 Neferu, Barcelona, 21/03/2020 - 18:20

Este no apoya a la enfermera por convicción sino por sacar rédito político en las próximas. Pero que los compre quienes no les conozcan. En política, está comprobado que todo vale. ¡¡Aggg, asco!!

#4 Julia, Manresa, 21/03/2020 - 17:09

Aquest personatge està fent la seva campanya, amb el suport de tv3 i el Pedecat. El veureu de numero dos a la candidatura del Puigdemont. Al temps.

#4.1 Santi, Igualada , 21/03/2020 - 17:20

Fem vots per veure'l entrar a la presó o be fugit com una rata talment com els seus "amos"... Un parasit que desde l'adolescencia que no se li coneix cap professió, pero de ambiciós, mentider, cinic i sectari omple curriculum.

#3 Barretina a rosca, Black hole, 21/03/2020 - 17:04

La peste lazi sabe que la epedemia en Igualada tiene una probabilidad muy alta de ser por el dichoso viaje a Perpiñan, ¿cuando lo van a reconocer?.