Política · 22 de Maig de 2018. 20:36h.

L'alcaldessa de Canet fa costat als indepes

Blanca Arbell, d'Esquerra, diu que els que van arrencar creus grogues volien “la confrontació”

L'alcaldessa de Canet fa costat als indepes

Blanca Arbell

L'alcaldessa de Canet de Mar Blanca Arbell, d'Esquerra, ha assegurat respecte els incidents a la platja de Canet de Mar que “el que volien era la confrontació”. “No és de rebut que vingui gent de fora a buscar conflicte”, ha manifestat l’alcaldessa, que governa el municipi de la comarca del Maresme amb el PSC, Canetencs Independents i Som Canet.

Arbell ha explicat que al municipi “som molt pacífics i la gent conviu perfectament. No hi ha cap mena de tensió amb ningú, i qui digui el contrari menteix”. “Rebutgem tots els fets d'ahir a la platja i sol·licitem el suport a tots els partits a fer una denúncia perquè els nostres veïns van ser agredits”, ha afegit en declaracions a l’ACN.

Per la seva banda, el PSC de Canet també ha condemnat els fets i ha fet una crida “al civisme, el diàleg i la tolerància, que són les úniques eines que fan possible el debat i la confrontació d'idees des del respecte totes les opinions”. En tot cas, a través d’un comunicat, els socialistes han expressat “el desacord amb l'ocupació de l'espai públic, que és de totes i de tots, amb colors o consignes que només representen una part de la ciutadania”.

“Oposar-se a aquest ús partidista de carrers, places, fanals i platges en manada i amb la cara tapada, amb ànim de violentar els adversaris, és encara més reprovable i preocupant. Decididament, aquest no és el camí per resoldre el conflicte; en tot cas, només portarà a agreujar-lo”, ha afirmat el PSC, que apel·la a “un ambient de pau” per “trobar una solució a la situació que estem vivint”.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#34 Sarola, Castelldefels, 23/05/2018 - 16:42

Es evident que l'estrategia dels Nazi- Kumbayás es la mateixa que la que van adoptar les SA a Alemanya a l'any 1.933.

#33 pepe, andorra, 23/05/2018 - 14:29

por una España de todos, la escuela en español, y Barcelona, autonomía....

#32 pepe, andorra, 23/05/2018 - 13:05

mmm, yo pensaba q la noticia era q una persona mordiera un perro, no al revés....Q un separata apoye a los suyos por encima de todo, es lo normal, para mi la noticia hubiera sido al revés.

#31 botifler1914, Sinitaca , 23/05/2018 - 12:55

Quien las arranca busca la confrontación y quien las pone no???
Muy mal acostumbrados habeis estado estelados.

#30 pepe, andorra, 23/05/2018 - 12:31

todo era una burda encerrona para lograr identificar a los segadores, el resto es propaganda separata a la q no vale la pena darle el menor pábulo.....Ahora si q os van ha hacer la vida imposible......Acordaos del cura en los cipreses creen en Dios, q disfrazado de miliciano va dando la extremaunción a los asesinados por el comunismo y sus aliados