Publicitat
Política · 4 de Febrer de 2010. 09:58h.

L'alcaldessa de Cunit fa la gara-gara a l'imam radical

Li agraeix per carta que hagi recollit signatures contra la mediadora cultural assetjada

L'alcaldessa de Cunit fa la gara-gara a l'imam radical

L'alcaldessa, en una imatge d'arxiu

L'alcaldessa de Cunit i senadora per Tarragona, la socialista Judit Alberich, va agrair per carta a l'Associació Cultural Islàmica del poble la recollida de signatures contra Fàtima Ghailan, mediadora cultural suposadament assetjada pels promotors de la recollida i ara imputats per la justícia. La carta va ser enviada quan ja s'havien dictat mesures de protecció per Ghailan i ha estat recollida per El País.

Alberich afirma haver "pres en consideració les seves inquietuds" a la carta dirigida a la filla de l'imant. També que la reunió celebrada després del lliurament de la recollida "sens dubte ha enriquit les relacions" entre el consistori i l'associació.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 nerea, cunit, 05/02/2010 - 00:33

A veure si ens la treiem de sobre ben aviat i que marxi a Madrid a fer de senadora, no sé com no li cau la cara de vergonya!!!!!!!Marxa Judith!!!! fes un favor a Cunit!!!!!

#11 sulfuro sulfuro, Barcelona, 04/02/2010 - 16:36

Alcaldesa, senadora y ....
¿De dónde sacan los socialistas a estas joyas?
Y la Aido ¿no tiene nada que decir?

#10 joan, barcelona, 04/02/2010 - 16:30

aqui teniu l´oportonisme i el rotllo mental sociata. si ho hagues dit un capella veuriu lo progue que seria aquesta judit.

#9 Fran, Llinars, 04/02/2010 - 16:23

Els sociates fan el ridicul alla on vagin.Aquesta alcaldessa,amb 1 bom sou i amb la llibertat q no dona l´islam q treu d´aixo?La classe politica catala es 1 desgavell continu fent coses sense cap logica amb 1 gestio q es pot catalogar d pitjor impossible.

#8 Ufrasico, Villena, 04/02/2010 - 13:12

Tdos estos progres tienen la misma cara de paletos y cobardes, que espanta.

Mucho feminismo y derechos humanos, pero se pliegan a las presiones de un moraco que caociona y amenaza a una mujer para que lleve el jodido velo. Que asquerosidad de gente.