Publicitat
Política · 9 de Maig de 2022. 20:46h.

L'alcaldessa de Girona es vanta d'haver fet fora la Casa Reial

La fundació de la Princesa desisteix de celebrar els seus premis a la ciutat

L'alcaldessa de Girona es vanta d'haver fet fora la Casa Reial

Madrenas, saludant els seus seguidors, a la sortida d'un ple del Parlament

La Fundació Princesa de Girona ha desistit de celebrar els Premis a l’esmentada ciutat catalana, segons informa El Mundo. "No ho podem fer allà”, expliquen des de la Casa Reial.

D'aquesta manera, l'ajuntament gironí, governat per Junts per Catalunya, se'n surt amb la seva i aconsegueix vetar la cerimònia, que se celebrarà a Barcelona. L'alcaldessa, Marta Madrenas, ha celebrat la notícia a les xarxes socials amb un “ja està tot dit”.A principis del 2018, l'Ajuntament de Girona va declarar al Rei persona 'non grata' pel discurs que va pronunciar després de l'1-O. Des de llavors, els premis no han tornat a celebrar-se a la ciutat.

L'octubre del 2017, Marta Madrenas, va anunciar la firma de dos oficis per anul·lar “qualsevol possible coincidència en actes oficials” amb els responsables de “la repressió policial” a Girona, inclòs el Rei Felip VI.

L'Ajuntament de Girona va vetar la presència de representants de l'Estat (Delegació del Govern, Policia Nacional i Guàrdia Civil) i la Casa Reial als actes municipals. Madrenas va afirmar llavors que la decisió responia a un acte de “dignitat institucional”.

 

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#24 Decebut, bcn (tbn), 10/05/2022 - 16:32

Què bé, quina sort! En canvi, la pobresa, la misèria, la delinqüència, la droga, la inseguretat i les xacres socials de tota mena campen avui dia al seu gust per tota Catalunya sense que ningú les faci fora ni tant sols s'ho plantegin!

#23 Sergi Sergio, Barcelona, 10/05/2022 - 14:10

Pero como se puede ser tan y tan burra, madre mia, pobre Girona en manos de una fanatica descerebrada.

#22 David, Mataro, 10/05/2022 - 14:09

Oido pp y vox !!!! En el proximo gobierno 0 subvenciones a la ciudad de esta tipa. Ni fondos ni nada. Que gasten lo que ellos generan.

#21 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 10/05/2022 - 14:06

Señora, no eche a la gente que se va a quedar sola con Torra en Gerona. Solos los dos, y luego qué.

#20 Un de Girona, Gerunda, 10/05/2022 - 13:15

Aquesta pseuo-indepe de pissarrí caldría que replantès els arbres que varen ser tallats al carrer del Carme i ara serveixen de taula per als brètols de la casa d'okupes, o que faci el pont al Carrer del Carme que ja fou aprobat i que reclamen els veïns, enlloc de perdre el temps en bajandes que no porten enlloc.

#20.1 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga, 10/05/2022 - 17:07

La dignitat per sobre de tot!! Els arbres, que se'n fotin!! Val més que ens quedem sense arbres que no que perdem la dignitat!!

Quanta dignitat!!

#20.2 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga, 10/05/2022 - 18:05

O dit d'una altra manera: Val més dignitat sense arbres que arbres sense dignitat!!

Quanta dignitat!! Quanta èpica!! Quants tebeus del Capitán Trueno!!