Publicitat
Política · 10 de Setembre de 2018. 10:52h.

L'alcaldessa de Vic reivindica el toc a sometent

"És una acció que va un pas endavant perquè t'obliga a sentir-lo"

L'alcaldessa de Vic Anna Erra, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha reivindicat el repicar de campanes seguit d'un missatge independentista per megafonia que cada tarda emet el seu ajuntament. "No normalitzem una situació d’excepcionalitat i d’urgència nacional. Recordem cada dia que encara hi ha presos polítics i exiliats. No ens desviem del nostre objectiu, la independència de Catalunya", s'indica per megafonia.

Erra ha reconegut que "estem contents amb aquesta iniciativa. Volíem fer visible la situació que estem vivint". "La iniciativa va començar a l'agost i s'acaba el dia de la Diada. El tornarem a sentir en concentracions esporàdiques", ha avançat, a més d'anunciar que "és una acció que va un pas endavant, perquè t'obliga a sentir-lo. És puntual i ben viscuda per la majoria de veïns".

L'alcaldessa ha recordat que "hi ha una veïna de la ciutat, la Marta Rovira, que està vivint un exili forçat". També ha negat que el missatge sigui discriminatori cap als veïns no independentistes i en tot cas ha argumentat que "en aquest ajuntament la majoria som independentistes, dels 21 regidors 18 formem part de coalicions que estem a favor de la independència".

Tot i això, ha assegurat que "ningú s'ha queixat, no ens ha arribat cap denuncia", malgrat revelar que "vam abaixar el volum una mica perquè potser estava molt alt". "No hem rebut cap ordre de cap institució catalana ni de l'Estat de tancar-ho", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

61 Comentaris

Publicitat
#59 Perico, Matadepera, 11/09/2018 - 13:05

Por otro lado, estaría bien que el ayuntamiento de Erra y sus 18 separatistas (en absoluto el ayuntamiento de todos) instituyera, al modo islámico, unas horas de rezos por la independencia y la libertad de los presos políticos. Todo a juego.

#58 Perico, Matadepera, 11/09/2018 - 12:57

Hay que recordar que las instituciones catalanas son como TV3%: neutrales y plurales. Si tú eres un Albert Rivera cualquiera, infórmate bien antes de difamar.

#57 Maurici, Palafrugell, 11/09/2018 - 10:06

Es aquesta la catalunya que volem pels nostres fills? Es aquesta la catalunya del futur?

#56 Veciana, Barcelona, 11/09/2018 - 00:29

En Stalingrado los rusos colocaban altavoces que les decían a los soldados alemanes: "Stalingrado fosa común.Cada minuto muere un soldado alemán." Esta gente coge lo mejorcito de cada casa.

#55 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralidad, 11/09/2018 - 00:22

Sra. Erra que Erra, que gran directora de campo de concentración hubiera sido usted. O podrá ser en el futuro, que nunca se sabe. El torreón con la megafonía ya lo tienes.