Publicitat
Política · 18 de Juliol de 2019. 14:15h.

L'alcaldessa de Vic se salva

El TSJC considera que el missatge indepe des de l'ajuntament no es ni prevaricació ni malversació

L'alcaldessa de Vic se salva

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha descartat investigar l'alcaldessa de Vic i diputada al Parlament, Anna Erra (PDeCAT), per la proclama independentista emesa per la megafonia de l'Ajuntament, en entendre que difondre missatges partidistes fora de campanya electoral no és delicte. El TSJC diu que les administracions han de ser neutrals, però que emetre un missatge independentista des de l'ajuntament no es ni prevaricació ni malversació.

En un acte, l'alt tribunal català s'acorda no admetre a tràmit la querella que un particular va presentar contra l'alcaldessa i diputada per l'emissió de missatges de suport als presos per la megafonia del consistori, el que també va ser investigat per la Fiscalia.

Les proclames, que van començar a emetre cada tarda fins a la Diada de l'any passat, advertien, després d'un repic de campanes: "No normalitzem una situació d'excepcionalitat i urgència nacional. Recordem cada dia que encara hi ha presos polítics i exiliats. No ens desviem de nostre objectiu, la independència de Catalunya".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 19/07/2019 - 08:52

esta laxitud con los totalitarios nos conducirá a un escenario mucho peor para todos, como ya se demostró en Alemania e Italia el siglo pasado

#6 Ribes, Hospitalet, Tabàrnia, 18/07/2019 - 17:35

No valen ya ni para cometer delitos: se queda todo en un mal gusto labriego de olor a purines.

#5 botifler1914, Waterlux, 18/07/2019 - 17:11

Igualito que en Turquia.

#4 Ding, dong, Barcelona, 18/07/2019 - 15:27

Uuuyy, ja veig a tots els ajuntaments donant la tabarra cada dia, a la mateixa hora i per megafonia com aquell qui crida a l'oració.

#3 La proclama tenía que acabar cada día con nos balido..., Terrassa, 18/07/2019 - 15:13

... ya que iban dirigidos al rebaño indepene... Beeeee, bééééééé, beee, bee.. béééeééé