Publicitat
Política · 7 de Juliol de 2010. 11:25h.

L'alternativa Recoder

El dirigent de CDC proposa substituir la senyera o el lema per "una gran bandera d'Europa"

L'alternativa Recoder

Recoder, a la dreta, en una imatge d'arxiu

L'alcalde de Sant Cugat, el convergent Lluís Recoder, en declaracions a COMRàdio, ha proposat que una "gran bandera d'Europa" presideixi la manifestació pro Estatut del proper dissabte 10 de juliol a Barcelona.

Recoder ha aplaudit aquesta "brillant" idea que va exposar inicialment el periodista Enric Juliana, perquè després de la retallada de l'Estatut a mans del Tribunal Constitucional (TC) s'ha de "demanar empara a Europa". La manifestació en defensa de la integritat de l'Estatut, segons Recoder, "també hauria de ser una gran manifestació de europeisme".

Recoder ha demanat a la ciutadania que "no faci cas de la polèmica" i respongui massivament a la convocatòria de dissabte, ja que fora de Catalunya "ja hi ha gent que està esmolant el llapis i el verb per agafar el micròfon i dir que ha estat un fracàs".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Josep Mª, Barcelona, 08/07/2010 - 17:49

O un es manifesta amb una pancarta i amb un lema (que per això és una manifestació) o res. Per anar amb mitges tintes millor quedar-se a casa. Només portar una senyera ja em sembla tebi, però la bancera d'Europa? Ja posats els 5 anells olímpics...

#13 Jaume, Sabadell, 07/07/2010 - 19:35

Sempre l\'he defensat com una peça clau dins la CDC del futur... Però amic Recoder, no diguem animalades. Siusplau, no diguem animalades!

#12 Miquel, BCN, 07/07/2010 - 18:32

Sembla que l'unionista Recoder també vol més Autonomisme, més Estatutet, més espoli, i més llibertat vigilada ****Doncs ja n'hi ha prou: Adéu Espanya, Volem Estat Propi !

#11 Josep, Barcelona (PARASITS), 07/07/2010 - 17:45

La unica alternativa honesta es posar un euro gegant, ja que la unica cosa que tenen en comú els manifestants es que viuen del erari públic, de la menjadora nacionalista i reclamen el dret a seguir fentho

#10 Josep, Tarragona, 07/07/2010 - 16:09

Quina mala idea. Com es fa una bandera europea allargassada? Queda tota de color blau, no? O es va repetint la corona d'estels? em sembla que no funciona.