Publicitat
Política · 7 de Desembre de 2009. 10:13h.

L'altra botifarrada

La JNC en celebra una per reclamar una altra Constitució

L'altra botifarrada

Figueras, en un moment de l'acte a Torrelles

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) ha celebrat la seva tradicional botifarrada reivindicativa a Torrelles de Llobregat (Baix Llobregat) el dia de la Constitució. Gerard Figueras, president de la JNC, ha assegurat que "aquesta constitució és hermètica, el temps ens ha demostrat que després de 31 anys no és una carta magna tant bona".

El líder de les joventuts de Convergència (CDC) ha afegit que "els que som aquí no varem poder votar la Constitució perquè no havíem ni nascut, no volem que ens facin passar bou per esquella, no ens hi sentim còmodes. Aquesta Constitució no serveix per generar consens, si no per dividir i empresonar la nació".

En referència a la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut, Figueras ha dit que "si el TC falla en negatiu, la JNC deixarem de buscar un encaix per veure com marxem, no podem oblidar d’on venim".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Antonio Prieto, Barcelona, 08/12/2009 - 23:21

La noticia no hace más que darle publicidad al BUTIFARRÈNDUM. Sin nombrarlo expresamente, todos entendemos que se refire a él con lo "L'altre". ¡Cuánta diferencia entre un acto cívico-festivo y otro de odio y mal rollo!. Endevant BUTIFARRÈNDUM

#10 Botifarraire, Ripoll, 08/12/2009 - 22:56

Butifarrendum només hi ha un. Aquests de JNC fan botifarrades per separar a la gent, el butifarrendum ens unirà a tots els que no ens importan gens les fronteres.

VISCA EL BUTIFARRENDUM!!!

#9 Mikel, Girona, 08/12/2009 - 12:38

Aquests I K E AS el que podien fer és la CAT TESTITUCIÓ

#8 Olé, desde Barcelona, Barcelona, España, 07/12/2009 - 23:09

Viva España, viva la COPA DAVIS, ...TE SEGUIMOS A TODAS PARTES....GRACIAS POR SER ESPAÑOL.......YO SOY ESPAÑOL ESPAÑOL ESPAÑOL.......VIVA LA ARMADA ESPAÑOLA, VIVA LA ROJA DE FUTBOL, VIVA LA SELE DE BASKET DE PAU GASOL....VIVA ESPAÑA VIVA

#7 Juan, Molins, 07/12/2009 - 22:41

Butifarrades puede haber muchas. Nada nuevo bajo el sol.
Butifarrendum para reírse de una gran chorrada, solo puede haber uno.
Es la grandeza del humor catalán.
Por suerte se ría de las tonterías nazionatas.
Gracias por divertirnos.