Publicitat
Política · 25 de Novembre de 2009. 16:50h.

L'altra Llei de Barris

Governació impulsa un programa similar a la iniciativa de Nadal per als petits municipis

L'altra Llei de Barris

Jordi Ausàs, durant la presentació de 'Viure al poble' a Vilaller

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, i l’alcalde de Vilallonga del Camp (Tarragonès), Ignasi Valera, signaran aquest divendres un conveni de col·laboració entre el Departament i l’Ajuntament per impulsar el projecte seleccionat pel programa Viure al Poble.

Viure al Poble és un programa del Departament de Governació i Administracions Públiques destinat a afavorir l’activitat econòmica i les iniciatives emprenedores que permetin la dinamització i el desenvolupament dels municipis amb menys de 2.000 habitants.

En aquest cas, el projecte de Vilallonga del Camp suposarà una inversió total de quasi 70.000 euros al municipi i serà cofinançada pel Departament de Governació i el Fons europeu de desenvolupament regional (Feder) amb 382.225 euros per a la peatonalització del nucli antic i l’embelliment de l’eix comercial del poble amb la finalitat de rellançar l’economia del municipi.

Altres municipis que s'han beneficiat d'aquest programa són: Riudecanyes (Baix Camp) amb 1,1 milions d'euros; Vilaller (Alta Ribagorça) amb un milió; Esterri d'Àneu (Pallars Sobirà) amb un altre milió; Verges (Baix Empordà), amb 1,3; Port de la Selva (Alt Empordà), amb 1,2; o Castellgalí (Bages) amb 750.000; Cabanyes (Alt Penedès) amb 1,2M Prats del Rei (Anoia), més d'un milió; Alp (Cerdanya) gairebé un milió; i Baronia de Rialb (Noguera) 1,2. En total, 26 municipis de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat