Publicitat

La CUP admet que "hem perdut gent pel camí"

L'altra 'roja'

La CUP ha reconegut que "hem perdut gent pel camí" en un dels espots electorals amb els quals la formació es presenta al Congrés dels Diputats a les eleccions del 10 de novembre. Els anticapitalistes, en el vídeo, també asseguren que "quan la gent té dubtes, nosaltres som més necessaris que mai".

El vídeo, que representa la conversa d'un equip al vestidor en la que la candidata Mireia Vehí fa de capitana, fa un símil entre un partit de futbol i el paper que desenvoluparan a la Cambra espanyola en cas que obtinguin representació.

La candidata número 3 de la CUP al Congrés per Barcelona, Eulàlia Reguant, afirma en l'espot que "jo també tinc dubtes, de fet trobo a faltar que hem perdut pel camí". Mireia Vehí, seguidament, li respon afirmant que "jo també la trobo a faltar, però per això ara més que mai, hi hem de ser. Quan la gent té dubtes, som més necessaris que mai".

En el curtmetratge hi participen els candidats de la CUP al Congrés: Mireia Vehí, Albert Botran i Eulàlia Reguant i també diputats al Parlament Maria Sirvent i Vidal Aragonès vestits de futbolista. L'actor Sergi López interpreta el paper d'un electricista que arregla una llum al vestuari i els anima a jugar el partit.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 CUP a Ñ, Barcelona, 08/11/2019 - 20:34

Difícil d'entendre que partits que volen trencar Espanya puguin presentar-se al Congreso de los Diputados Español, perdiputades, cobrant un paston del pais que consideren l'enemic, i del que diuen que és una dictadura franquista.Per fer-s'ho mirar.

#9 ferran, jonestown, 08/11/2019 - 09:49

falta l’antoniu baños,fent un gintonic...

#8 Cris, Barcelona , 08/11/2019 - 08:41

A la que se os escucha, hay muy pocas personas que quieran pertenecer al club de los chalados. La coherencia no existe en este partido. No se sostiene por ningún lado.

#7 a h, Baix Empordà , 08/11/2019 - 08:19

Por el camino habéis perdido también muchas neuronas y sobre todo vergüenza, mucha vergüenza. Porque lo de ir a Mordor (o Madrid) sólo a trincar es de una desvergüenza supina.

#6 Un musclu, Bcn, 08/11/2019 - 07:55

La CUP fent servir l esport per fer un espot.S estan aburguesant I preparant per anar al Bernabeu els diumenges....

#6.1 Alejandro, Villadecans, 08/11/2019 - 08:27

Estos y estas para que no se enfaden han sido burgueses toda su vida