Publicitat
Política · 10 de Juny de 2017. 20:11h.

L'altre tripartit

Albiol proposa a PPC, PSC i Ciutadans anar "agafats de la mà" malgrat les diferències

L'altre tripartit

El president del PPC, Xavier Garcia Albiol, ha assegurat que "PPC, PSC i Cs hem d'avançar agafats de la mà en la defensa de Catalunya dins d'Espanya". "Avui és més necessari que mai que els partits constitucionalistes treballem en la mateixa direcció”, ha insistit.

"Tenim diferències, és cert, maneres diferents d'entendre la societat, però hi ha alguna cosa que ens uneix, la defensa de la part majoritària de la població, els que catalans que no som independentistes", ha afegit.
 
En aquest sentit, però, ha volgut ressaltar que "no acceptarem que se'ns posi al mateix nivell dels que aposten per la ruptura" en referència a la 'equidistància' que diu defensar Cs, "situant-nos al mateix nivell que els rupturistes".

"El Govern d'Espanya ha estat, està i estarà en la defensa de la legalitat, la democràcia i el respecte a la llei a Catalunya, això no és immobilisme, és responsabilitat". En aquest punt ha demanat que "si algú té un projecte alternatiu, que el posin damunt de la taula". "Encara que segueixin amb insinuacions deslleials, seguirem treballant en la mateixa direcció", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Karhu, Bcn, 11/06/2017 - 11:09

1-constitucionalistes qui violen la const i la canvien al gust? Explica mes.
2- garantir el cumpliment de la democracia i lleis particularment a cat, clar a espanya governeu vosaltres i aixo ja no us interesa tant, en algun lloc ho heu de fer i es ancat.
3-supremacistes: no posarnos al seu nivell.

#2.1 Protágoras, bcn.España, 11/06/2017 - 12:45

España es una democracia plena, e internacionalmente reconocida como tal por todas las democracias homologadas. Las reformas que se han hecho a la Constitución se han atenido a la ley.
A ver si te documentas un poco.

#1 Jordi, Girona, 10/06/2017 - 22:07

Com al país basc? Si perdem els papers, fem-ho bé!!!