Publicitat

Rivera considera que "a Catalunya no queda més via que un pacte amb PSC i PP"

L'altre tripartit

Rivera

El president de Ciutadans, Albert Rivera, entrevistat per El País, sosté que "a Catalunya no queda més via que un pacte entre Ciutadans, PSC i PP". "No parlo d'un tripartit: seria un Executiu amb suports d'estabilitat parlamentària, com va fer Patxi López amb el PP al País Basc. Ull! Hi pot haver una oportunitat".

Per Rivera , l'actual "és una situació excepcional: o una declaració unilateral independència després d'unes eleccions plebiscitàries o un Govern estable de partits lleials a la Constitució" . "Als que volem seguir sent espanyols, que no ens venguin motos. No tinc ganes de votar: ja sóc espanyol i visc a la UE. Són els que volen separar els que volen votar", ha afegit.

"Els sobiranistes no volen conviure amb la resta d'Espanya i nosaltres sí. I la convivència a Catalunya s'ha ressentit. Hi ha moments en reunions d'amics que ja no es pot parlar de política amb normalitat. Els independentistes diuen que no passa, però passa. Catalunya és plural. No es pot oblidar la part humana. Em recorda al que passava al País Basc", ha afirmat.

El líder de Ciutadans ha assenyalat que "sempre hi ha hagut un 25% d'independentistes i si ara són el 40 % és perquè Mas ha pujat la seva aposta. Ha obert la caixa de Pandora i és culpable d'aquest suflé. Part de la Catalunya oficial està bolcada en aquest procés, alimentat per la greu crisi política a Espanya".

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#18 Jordi, Teià, 12/11/2013 - 19:04

Dos teus, dos meus i dos de l'altre. Entre tots junts no pinten res, però com a mínim, si es fan amics, poden quedar per anar junts als toros o a jugar al Mus.

#17 Kropotkin-Harto de esbirros del Régimen, Vic, 12/11/2013 - 15:34

Los estelados cada vez mas flojos con sus insultos. ¿Se acerca el fin del cuento chino de la independencia? ¿Ya no os pagan con regularidad? Ultimamente os veo muy patéticos en vuestros ataques. ¿Habeis pensado en la posibilidad de estudiar alguna cosa por las noches? Jua, jua, jua,...

#16 Korrupotkin-Harto de esbirros del régimen, Vic, 12/11/2013 - 15:06

Compañeros, no debéis darle importancia al hecho de que C's esconda que en 2012 movió sus fundación a BCN y lleva 4 años sin facilitar sus cuentas...bueno, os dejo, que sale el Rivera (exPP) en Intereconomía hablando de transparencia y regeneración democrática....jua, jua, jua

#15 Josep, Lleida, 12/11/2013 - 14:32

Alberto rivera no té nivell ni per ser el führer de la seva escala de veïns, i vol ser president d'un país mil.lenari amb més de 130 presidents de la generalitat catalana.. Que s'en torni al seu país, i si és presenta a Villanueva del Caudillo segur que arrassa al confondre'l per Primo de Rivera.

#13 LLUC, 2014, 12/11/2013 - 13:27

Tan de bó formin un tripartit. Llavoer voldrà dir que el PSC-PSOE ha mort.