Publicitat
Política · 27 de Gener de 2022. 19:48h.

Lambán planta Aragonès

No assistirà a la reunió per parlar dels Jocs d'Hivern per "importants diferències"

Lambán planta Aragonès

El president del Govern d'Aragó, Javier Lambán, ha comunicat aquesta tarda al president de la Generalitat, Pere Aragonès, que no assistirà a la reunió prevista per a aquest divendres, dia 28 de gener, a Balaguer (Lleida). El govern aragonès ha al·legat "qüestions formals i de contingut" tot i que la reunió "s'havia programat des de fa uns quants dies, després de treballar en el contingut del projecte".

"No obstant, en existir encara importants diferències, es considera que és millor ajornar-la de cara a no fer cap pas enrere en un projecte que beneficiarà tot el territori del Pirineu". L'Executiu de Lambán ha afegit que "seguirà treballant amb el seu homòleg català perquè com més aviat millor es pugui produir aquesta reunió de manera satisfactòria".

Aragonès i Lambán tenien previst mantenir una trobada aquest divendres a les 10.30 a Balaguer (Lleida), després de la polèmica sobre si la candidatura als Jocs Olímpics d'Hivern ha de ser conjunta entre les dues comunitats, com defensa Aragó, el Govern central i el Comitè Olímpic Espanyol (COE), o només de Catalunya, com demana la Generalitat.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#29 Soloesmiopinion, Tabarnia, 29/01/2022 - 08:39

El govern català no aceptará nunca unos JJOO compartidos. Aquí estamos acostumbrados a robar en solitario y sin que nadie nos moleste.

#27 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 28/01/2022 - 18:46

Mira per on els nostres sandungueros amics han descobert que el subalternisme alie nomes els hi funciona dins els confins del califat i limitat alla on arriba la seva capacitat de subornar als subornables, que no son pocs

Desde que en 2017 se echaron al monte, i amb el seu obstinat solipisme, no han fet mes que acumular exit darrera exit

#26 Joaquim Moriscot Bernadell, L'Hospitalet de Llobregat, 28/01/2022 - 17:37

Excel·lent carta de presentació davant el COI.

#23 manu, DIJON FRANCE, 28/01/2022 - 15:02

Aragonés, y todos estos independentistas, es usted realmente contradictorio , y La CUP aún más que tiene el derecho de pedir los Juegos Olímpicos? un país es a decir el Comité Olímpico Español que se organicen en una región de España Cataluña y su independencia siguen chupando a de todos los españoles los catalanas no merece los Juegos Olí

#22 Ramonet, Cardona, 28/01/2022 - 13:48

Llàstima que el senyor Javier Lambán no es digui Javier Catalán. Es veurien el senyor aragonés i el senyor catalán pero al revés.

#22.1 Joe, Tarragona, 28/01/2022 - 19:29

Ese humor francés no se entiende en España chato.