Publicitat

El president aragonès expressa "tota la meva lleialtat" a Sánchez després de criticar-lo

Lambán s'arruga

El president d'Aragó i secretari general dels socialistes aragonesos, Javier Lambán, ha assenyalat que l'expresident d'Astúries, Javier Fernández, "havia de ser el secretari general del PSOE quan va deixar el càrrec Alfredo Pérez Rubalcaba" en lloc de Pedro Sánchez.

"Millor li hauria anat a aquest país i millor li hauria anat des de tots els punts de vista si Javier Fernández hagués assumit aquesta responsabilitat", ha dit. El president aragonès ha lamentat que "Sánchez sempre va entendre com a assumible l'associació amb els nacionalistes i independentistes per governar".

Lambán ha recordat que "el PSOE va celebrar unes primàries, invent maligne on n'hi hagi, i axil ha donat lloc, juntament amb la contaminació populista que, d'una manera o altra, tots estem patint, que en aquest moment tots els partits siguin qualsevol cosa menys estructures democràtiques"

Aquelles primàries les va guanyar, "de manera aclaparadora i legítima, Pedro Sánchez i, acceptant aquella votació, almenys en aquesta part política del partit em sento en minoria, però és una cosa que en la història del PSOE ha passat moltes vegades i és una cosa que comporto amb la màxima dignitat possible”.

Lambán ha afegit que "si Javier Fernández s'hagués mantingut a la gestora, hauríem arribat a veure una altra visió diferent de país".

Posteriorment a aquestes declaracions Lambán s'ha fet enrere i ha dit en el seu compte de twitter que "a propòsit de les meves paraules d'afinitat i coincidència amb Javier Fernández, que em va portar a demanar-li que liderés el partit quan va dimitir Rubalcaba, que ningú no les entengui com una deslleialtat cap a @sanchezcastejon. Discrepant en algunes coses,compta amb tota la meva lleialtat i suport".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Dr. Achilipun , La Argentina de Europa, 03/12/2022 - 20:19

No le veo buscando un trabajo honrado, y menos a su edad, así que le tocará seguir lamiéndole el sable al filoetarra de su jefe.

#8 Destoyer, Barcelona, 01/12/2022 - 22:24

Para un déspota que pacta con terrorista, aniquilar a un disidente de su partido es un acto de trámite, sin valor. Que triste ver cómo puede acabar un partido.

#7 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 01/12/2022 - 20:01

El PSOETA es una banda, y el capo totalitario que lo dirige hará rodar la cabeza del desleal con un bate de beisbol, como hizo Al Capone con uno de los suyos. Al tiempo.

#6 El Llop de Burriac, Cabrera de Mar, 01/12/2022 - 17:01

Ja li van dir a Forrest Gump: "té l'esquena més retorçada que un polític".Dir una cosa i després desmentir-la és un truc habitual. Tothom sap que la primera versió era la sincera, però per si acàs, no ens enemistem amb el Gran Timoner.

#5 Andrea, Barcelona, 01/12/2022 - 16:42

1º: pobres españ si hubiese estado al frente del PSOE J.F.No sé cuántos años hubiese retrocedido Esp.si hubiese llegado a gobernar.2º: muchas personas que se creen demócratas no saben aceptar que alguien en un part se sienta en minoría pero acepte y respete la mayoría=democracia.